PTT Personel Alımı Kadroları-En Çok Alım Bu Kadrolara

PTT 2019 yılında yapacağı personel alımında en çok alımın yapılacağı kadrolar hakkında açıklama yaptı. Geçtiğimiz gün PTT 'den gelen açıklama sonrası yeni bilgiler haberimizin devamında. İşte PTT personel alımında en çok alım yapılacak kadrolar.

PTT Personel Alımı Kadroları-En Çok Alım Bu Kadrolara

PTT geçtiğimiz yıl 5 bin kamu personeli alımı yapmıştı.

2018/1 kapsamında 5 bin yeni kamu personeli alımı yapan PTT, geçtiğimiz gün yapılan bu alım için yeni bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 5 bin personel alımında bazı kadroların boşta kaldığına yer verildi. Açıklamanın devamında ise boşta kalan kadroların, 2019 yılı alımlarına ekleneceği ve eksikliklerin 2019 yılında tamamlanacağına yer verildi.

HALA GÖREVE BAŞLAMAYANLAR VAR

PTT 5 bin personel alımı başvuru sürecinin tamamlanmasının ardından adaylar göreve başlamaya başladı. Ancak bazı illerde adaylar, tüm aşamaların sona ermesine rağmen hala işbaşı yaptırılmadı.

5 BİN ALIMDA BOŞ KALAN KADROLARA ALIM ÇOK OLACAK

PTT 'den geçtiğimiz hafta yapılan ve ilk olarak kamubulteni.com 'da yer alan açıklamada 5 bin personel alımında şirket bünyesindeki taşeron firmalardan yapılan personel alımlarında büro ve gişe personeli , tekniker ve postacı kadrolarına alımlarda kadrolar boşta kaldı.

PTT bünyesindeki taşeron firmalarda çalışan işçilerin başvuru yapabileceği bu kadrolar boşta kaldı. PTT 'den yapılan açıklamada, bu kadrolara personel alımı için şu ifadelere yer verildi:

2019 yılında yayımlanacak yeni personel alım ilanı ile boşta kalan kadrolara da personel ataması yapılacak.

İLAN NE ZAMAN GELECEK ? SINAV NE ZAMAN?

PTT personel alımı için ilan geçtiğimiz yıl Mayıs ayında yayımlanmıştı. Bu yıl da yine Mayıs ayında ilanın gelmesi ve Haziran-Temmuz aylarında yazılı sınavın yapılması bekleniyor. 

Bu nedenle adaylar yazılı sınava şimdiden hazırlanmalıdır. 

İLAN GELDİĞİ ANDA İLK SİZİN HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

PTT PERSONEL ALIMI KAROLARI VE MEZUNİYET ŞARTI İÇİN TIKLAYIN