PTT'den 2018/1 Personel Alımı Duyurusu! Gişe ve Büro Görevlisi Yedek Adayları Dikkat

PTT 2018/1 Gişe ve ve Büro Görevlisi, pozisyonlarına yazılı sınav sonucunda yedek olarak sıralamaya girenlerin psikometrik inceleme test sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Adayların en geç 31 Temmuz 2019 tarihine kadar PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynaklarına talep edilen belgelerle başvurması gerektiği bildirildi.

PTT'den 2018/1 Personel Alımı Duyurusu! Gişe ve Büro Görevlisi Yedek Adayları Dikkat

PTT'den Personel Alımı Duyurusu! Gişe ve Büro Görevlisi Yedek Adayları Dikkat

PTT 2018/1 Gişe ve ve Büro Görevlisi, pozisyonlarına yazılı sınav sonucunda yedek olarak sıralamaya girenlerin psikometrik inceleme test sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. Adayların en geç 31 Temmuz 2019 tarihine kadar PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynaklarına talep edilen belgelerle başvurması gerektiği bildirildi. PTT'den 2018/1 Personel alımı konusunda yeni duyuru geldi. Duyuruda şu ifadeler yer aldı: 

Şirketimizin personel ihtiyacının karşılanmasını teminen yapılan 2018/1 personel alımı yazılı sınav sonucunda Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik) pozisyonlarında yedek olarak sıralamaya giren adaylara Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Psikometrik inceleme testi sonucu açıklanmıştır.

Psikometrik İnceleme testi sonuçlarına göre başarılı olan adaylar, atanma şartlarını taşıyıp taşımadıklarının tespiti için aşağıda yer alan bilgi ve belgelerle birlikte 17/07/2019 tarihinden itibaren 15 gün içerisinde (31/07/2019 mesai sonuna kadar) Taşra Teşkilatında ilgili PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynakları Birimine başvurmaları gerekmektedir.

BU SÜRE İÇİNDE MÜRACAAT ETMEYENLERİN ATANMA TALEPLERİ İŞLEMDEN KALDIRILACAK OLUP, AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

Kamuoyuna duyurulur…

2018/1 Personel Alımı Psikometrik İnceleme Testi Sonuçlarını (Yedek Adaylar) Görmek İçin Tıklayınız…

İstenen Belgelerin Listesi İçin Tıklayınız…

İş İsteme Beyannamesi Formu

Mal Bildirim Formu

Başka Kurum ve Kuruluşa Karşı Mecburi Hizmeti Bulunmadığına Dair Dilekçe Örneği

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu