Profesör Hastalarını Bu Sözlerle Fırçaladı

ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü’nde görev yapan Prof. Dr. Hakan Çevikel, randevuya gelmeyen hastalarına tepkisini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Profesör Hastalarını Bu Sözlerle Fırçaladı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi bünyesinde çalışmakta olan bir Profesör 'ün haklı fırçası sosyal medyada gündem oldu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görev yapmakta olan görevli bir profesör doktor, randevu aldığı halde hastaneye muayene ya da ameliyata gelmeyen hastalarına tepki gösterdi ve bu tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı ile dile getirdi.

"Çok sinirleniyorum" diyerek paylaşımını yapan ADÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü’nde görev yapan Prof. Dr. Hakan Çevikel, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Çevikel, yaptığı paylaşımında randevulara gelmeyen hastalara fırça attı.

Prof. Dr. Hakan Çevikel, yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Değerli hastalarım, benden muayene veya ameliyat için randevu aldığınızda, herhangi bir sebeple gelmeyecek olursanız, beklenen saatte gelmeyip telefonunuzu kapatmak yerine, arayıp gelemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz. Kimseyi zorla ameliyat ya da muayene etmiyoruz. Programım boş kalıyor ve çok sinirleniyorum. Açıkça söyleyeyim yetişkin insanlara yakışmıyor böyle hareketler"

Hastanalarına sinirlenen ve bu paylaşımı yaparak onlara tepkisini dile getiren Prof. Dr. Çevikel’in bu ilginç paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medya üzerinde çok sayıda beğeni yorum ve paylaşım aldı. Çokça tepki alan Prof. Dr. Hakan Çevikel, hastalarını fırçaladığı bu paylaşımı silmek zorunda kaldı.

Kamubulteni.com  | Ankara