Polis Akademisi 3 Bin Kadın Polis Alımı Duyurusu: 1. Yedek Sonuçları

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından az önce yayınlanan yeni duyuruda 24. dönem POMEM 3 bin kadın polis alımı yedek planlamasına yer verildi.

Polis Akademisi 3 Bin Kadın Polis Alımı Duyurusu: 1. Yedek Sonuçları

Polis Akademisi Başkanlığı POMEM yedek yerleştirme sonuçlarını açıkladı.

Polis Akademisi resmi internet sayfası aracılığıyla bir duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda 24. Dönem POMEM 3 bin kadın polis alımı 1. yedek yerleştirme sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

Açıklamaya göre lisans mezunu adaylardan ASİL olarak hak kazanan 79 kadın adayın kayıt yaptırmadığı , ön lisans mezunu ise 10 kadın adayın kayıt yaptırmadığını ve bu adayların yerine yedeklerden aday planlaması yapıldığı bildirildi. 

İşte Akademi duyurusu:

24. DÖNEM POMEM 1. YEDEK PLANLAMA DUYURUSU  27 Eylül 2019

24. Dönem POMEM 1. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 24. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine polis memuru olarak yetiştirilmek üzere planlanan asıl adaylardan lisans mezunu 79 kadın, ön lisans mezunu 10 kadın adayın yerine yedek aday planlaması yapılmıştır.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar ile ilgili olarak adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir.

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

Lisans İçin Tıklayın

Önlisans İçin Tıklayın

26. dönem POMEM 10 bin polis alımında son bilgiler için TIKLAYIN