Palu Ailesinde Yeni Skandal: "Ablam Enişteme Tecavüz Etti"

Palu ailesi ile ilgili skandal bir iddia daha ortaya atıldı. Canlı yayında gelen son açıklamada , Tuncer Ustael 'in eşi Emine Ustael, ablasının, kocasına ilaç verip ona tecavüz ettiğini söyledi.

Palu Ailesinde Yeni Skandal: "Ablam Enişteme Tecavüz Etti"

Son dakika: Son günlerde Türkiye 'nin gündeminisarsan Palu ailesi ile ilgili bir skandal daha ortaya çıktı.

Palu Ailesi dehşeti Türkiye'yi sarsmaya ve şok etmeye  devam ediyor. Müge Anlı 'nın sunumu ile ekranlara gelen televizyon programında Palu Ailesi olayında Tuncer Ustael'in eşi inanılmaz bir iddia ortaya attı: Ortaya atılan yeni iddiada Tuncer Ustael 'in eşi, Ablam Tuncer'e tecavüz etti dedi.

Palu Ailesi’nin, kayıp iki ferdinin bulunması için 21 Aralık günü ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına başvurması Türkiye’yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkaran olayı başlattı.

CİNAYET, TACİZ, TECAVÜZ, GASP, İŞKENCE

‘Cinci Hoca’ olduğunu öne süren damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir tüm Türkiye 'nin  kanını donduruyor: 3 cinayet, 4 çocuğa tecavüz, gasp, işkence... Meryem Tanhal'ı ve kızı Melike'yi öldürdüğü iddia edilen Tuncer Ustael suçlamaları reddederken, bugün kritik bir gelişme yaşandı.

KRİTİK TANIK CANLI YAYINA GELDİ

Palu Ailesi'nin damadı olan  Tuncer Ustael 'in Meryem Tanhal 'ı tokatlayarak arabaya soktuğunu ve ağaca bağladığını gören bir tanık canlı yayına katıldı. Herkes bu tanığın neler söyleyeceğini merak ederken, dün kazı yapılan yerde bulunan kemiğin kime ait olduğu araştırılıyor.

Tuncer Ustael'in eşi Emine Ustael, ölen Meyrem Tanhal'ın kocası Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini iddia etti. Bu inanılmaz iddiayı Tuncer de doğruladı. Yayında bulunan konuklar ise bu iddia karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kamubulteni.com  | Ankara