Öz Kızını Öldüresiye Dövmüştü: Tüyler Ürperten Yeni Skandal

Öz Kızını, engelli annesinin gözleri önünde öldüresiye döven cani baba hakkında skandal bir detay daha ortaya çıktı. Avukat Turgay Özcan, olayda istismar olduğunu da söyledi.

Öz Kızını Öldüresiye Dövmüştü: Tüyler Ürperten Yeni Skandal

Skandal görüntüler sonrası flaş açıklama.

Geçtiğimiz gün skandal görüntüler sosyal medya üzerinde yayılmıştı. Bir kişi , öz kızını vahşice dövüyor , sesi çıkmasın diye ağzını kapatmaya çalışıyordu. Yüzde 87 engelli olan ve yerindne kalkamayan annesi tarafından çekilen , sosyal meyda üzerinde kısa sürede büyük tepki toplayan görüntüler sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Aile  Bakanlığı söz konusu olay ile ilgili bir açıklama yaptı ve “Şiddet kimden gelirse gelsin, asla kabul edilemez, etmiyoruz! Bakanlık olarak, Tuğba kızımıza iletişim halindeyiz. Sosyal inceleme süreci devam etmekte. Olayın hukuki boyutunu yakından takip edeceğiz!” dedi.

GÖZALTINA ALINDI

Öz kızına vahşice eziyet eden baba önceki gün gözaltına alındı.

AVUKAT 'TAN FLAŞ AÇIKLAMA

Hürriyet 'ten Ayşe Arman bugün kaleme aldığı yazısında , olayla ilgili Avukat Turgay Özcan 'a ulaştığını söyledi. Arman, Avukat Özcan 'ın şu sözlerini aktardı:

“Resmen işkence bu! Anayasa bunu belirlemiş. Türk Ceza Kanunu’na göre buradaki suçlar: Kişiyi özgürlüğünden mahrum bırakıyorsunuz, zorla alıkoyuyorsunuz ve işkence uyguluyorsunuz. İşkence, biliyorsunuz, zaman aşımına uğramayan suçlardan biri. Kim yaparsa yapsın -öz babası bile olsa- en ağır cezayı alacaktır! Terör suçu gibi değerlendirilir. Bu görüntüler karşısında kıvırtabilecek ve kendisini kurtarabilecek tarafı yok. Bir kere daha hatırlatmakta yarar var: Bu suçlardan bu ülkede çok işleniyor. Ama sadece bazıları açığa çıkabiliyor. Bu görüntüler bize yansımamış olsaydı, Tuğba’nın gördüğü eziyet de sürüp giderdi!”

İSTİSMAR VAR MI?

Ayşe Arman, "Avukat Turgay Özcan’a olayda istismar olup olmadığını" sorduğunu söyledi. Yanıt çok acı.

“Kesinlikle o da var! Çok net” dedi.

Olmaz olsun böyle babalar!

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA