Öz Babadan Kızına İğrenç Saldırı: 5-6 Yaşından Beri...

Öz babasından kendi kızına iğrenç saldırı. 5-6 yaşından beri babasının kendisine tecavüz ettiğini söyleyen genç lız, 18 yaşına girer girmez polise gitti.

Öz Babadan Kızına İğrenç Saldırı: 5-6 Yaşından Beri...

Öz babası 5-6 yaşından beri tecavüz etmiş.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz, bugün kaleme aldığı yazısında skandal bir olayı yayımladı. Söz konusu habere göre Lise öğrencisi B.İ. isimli kız çocuğu, 18 yaşına gelir gelmez hemen polise gitti. 18 yaşına girdikten 1 gün sonra polis ekiplerine giden kız, babasının kendisine 5-6 yaşından beri tecavüz ettiğini söyledi ve ondan şikayetçi oldu.  İhbar sonrası başlatılan soruşturma kapsamında baba H.M.İ. tutuklanarak cezaevine konuldu.

18 yaşındaki B.İ. 5 Ocak günü abisi ile birlikte polis ekiplerine gitti. Babası H.M.İ. isimli kişinin kendisine 5-6 yaşından bu yana tecavüz ettiğini söyleyen B.İ. , ondan şikayetçi oldu.

BOŞANMIŞ 

2018 yılı Ekim ayında babasının annesinden boşandığını söyleyen B.İ., bu tarihten sonra haftanın iki günü babasında kaldığını söyledi. Kaldığı bu süre boyunca tecavüze uğradığını söyleyen B.İ. şunları söyledi:

YANINA GİTMEK İSTEMEYİNCE...

"Birçok defa intihar etmek istedim. 9 'uncu sınıfta saçlarımı yolmaktan psikiyatriste gittim. Halüsinasyonlar görüyordum. İlaç yazılmıştı ama fazla kullanmadım. Ben yanına gitmek istemediğimden babam kedi sahiplenir, yanına gitmemi sağlardı. Cinsel istismara dayanamadığım ve kaldıramadığım için bu hafta babama gitmedim. Ağabeyime anlattım. O da polise getirdi. Yıllarca bu durumdan utandığımdan, babamın bana ve aileme zarar vermesinden korktuğumdan kimseye anlatamadım."

İhbar sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında H.M.İ. gözaltına alındı ve emniyete getirildi. Emniyette ifadesi alınan H.M.İ. , suçlamaları kabul etmedi. 

SKANDAL MESAJ ORTAYA ÇIKTI

Kızı B.İ. 'nin gönderdiği "Seni gördüğüm zaman kendimden nefret ediyorum. Hiçbir şeye katlanmak istemiyorum. Artık yapamıyorum, seni istemiyorum. Kendimden iğreniyorum. Seni gördükçe aklıma geliyor her şey. Sesini duymak istemiyorum. Tamam, bakarız, dedin. Sabrettin. Kendimden iğreniyorum" şeklindeki mesaj ile H.M.İ.'nin "Tamam, o iş yok" yazışması babaya soruldu. H.M.İ., "Ben cinsel bir eylemi kastetmiş değilim. Kızımın yazdıklarına anlam veremiyorum. Kızımla aramda cinsel yakınlaşma yoktur" dedi. H.M.İ., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA