Oyun Oynayan Çocuk Süte Fare Zehri Koydu: Tüm Aile Sütü İçti

Samsun Vezirköprü'de meydana gelen olayda oyun oynayan 4 yaşındaki çocuk, evde bulunan fare zehrini süte kattı. O sütü içen aile hastanelik oldu.

Oyun Oynayan Çocuk Süte Fare Zehri Koydu: Tüm Aile Sütü İçti

Son dakika haberi: Oyun oynayan çocuk fare zehrini süre karıştırdı. 3 kişi zehirlendi.

Samsun'un Vezirköprü İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgiye göre  4 yaşındaki bir çocuk, evde dolapta bulunan süte fare zehri koydu ve evdeki  4 kişiyi zehirledi. Karadoruk Mahallesi'nde meydana gelen olayda, hamile olduğu öğrenilen Z.Y. isimli kadın ile çocukları M.Y.K. ve B.Y. dolapta bulunan sütü içti. Süt içtikten kısa bir süre sonra rahatsızlanan 3 kişi de fenalaştı. Orada bulunan yakınları durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi ve bölgeye ekipler yönlendirildi.

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, ilk müdahalesini burada yaptıkları anne ile 2 çocuğunu ambulansla Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırdı ve hemen tedavi altına aldı. Hastanede yapılan tetkiklerde anne ile 2 çocuğunun zehirlendiği tespit edildi. 

OYUN OYNARKEN...

Edinilen bilgilere göre M.Y.K. isimli çocuğun, oyun oynadığı sırada sütün içine fare zehri karıştırdığı iddia edildi. Hastanede yapılan tedavi sonrasında iki çocuk taburcu edilirken anne Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Hastaneden alınan bilgilere göre hamile kadının tedavisinin devam ettiği öğrenildi.