Ömer Fethi Gürer, EYT ve Taşeron Mağdurlarının Sesi Oldu

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, milyonların sorunlarına değinen nadir milletvekillerinden. Mecliste deyim yerindeyse arı gibi çalışan Gürer, son zamanların en çok tartışılan konularını sık sık gündeme getirip, vatandaşın sesi olmayı sürdürüyor.

Ömer Fethi Gürer, EYT ve Taşeron Mağdurlarının Sesi Oldu

Emeklilikte Yaşa Takılanlar bilindiği gibi doğrudan yüz binlerce, dolaylı olarak milyonlarca kişiyi ilgilendiren bir mesele. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuyla en ilgili milletvekillerinin başında yer alıyor.

Sık sık EYT meselesiyle ilgili mecliste basın toplantıları düzenleyen Gürer, mağdurlarla bir araya gelerek sorunun çözümü için hükümete baskısını sürdürüyor .Taşeron kadro sürecinde mağdur olan binlerce kişinin sorununu da unutmayan Niğde Milletvekili, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili TBMM'de bir basın toplantısı düzenlemiş ve ayrımsız kadro taleplerini yinelemişti. Aslında medyada pek yer bulmayan Gürer, meclisin geçtiğimiz dönem en aktif milletvekiliydi.

Öyle ki CHP tarafından TBMM Başkanlığı'na sunulan soru önergeleri ve kanun tekliflerinin neredeyse hepsinde Gürer'in imzası bulunuyor.  İşte Gürer'in EYT ve Kadro mağdurlarıyla ilgili son paylaşımları : 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA