Normalleşme Sonrası 6-7 Haziran 2020 Sokağa Çıkma Yasağı Var mı?

15 şehirde sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu olacak mı? 6-7 Haziran 2020 günlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak mı? İşte 15 şehir ve sokağa çıkma kısıtlaması hakkında son bilgiler.

Normalleşme Sonrası 6-7 Haziran 2020 Sokağa Çıkma Yasağı Var mı?

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Koronavirüs pandemisinin Türkiye 'de görüldüğü 10 Mart 2020 tarihinden sonra birçok önlem getirildi. Bu önlemlerin en önemlisi de sokağa çıkma kısıtlaması oldu. İlk olarak 31 şehired başlatılan sokağa çıkma kısıtlaması , daha sonra kademeli olarak düşürüldü ve 15 şehirde kısıtlamalar hafta sonları uygulanmaya devam ediyor. 

BAYRAMDA TÜRKİYE GENELİ İLAN EDİLMİŞTİ

Sokağa çıkma kısıtlaması bayramda Tüm Türkiye için geçerli olmuş ve vatandaşlar 4 gün evlerinden çıkmamıştı.

GEÇMİŞ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN ZİYARETİ KARANTİNA GETİRDİ

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, gecikmeli olarak ailesiyle bayramlaşan kişinin korona virüs testi pozitif çıkınca, temas kurduğu belirlenen 62 kişi 12 evde karantinaya alındı. Karantina devam ediyor.

BU HAFTA SONU YASAK OLACAK MI?

Geçtiğimiz hafta 15 şehirde hafta sonu sokağa çıkma yasağı yeniden uygulandı. Bu uygulama sonrası yeni hafta başladı ve normalleşme başladı. Normalleşmenin başlaması ile birlikte vatandaşlar , sokağa çıkma yasağının bu hafta sonu da olup olmayacağını araştırmaya başladı. 

Bu konuda henüz bir resmi açıklama gelmedi. Ancak sokağa çıkma kısıtlamasının bu hafta sonu da 15 şehirde devam etmesi bekleniyor.

Karar İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanacak. Açıklama geldiğinde kamubulteni.com olarak takipçilerimize anbean aktaracağız. Haberdar olmak için uygulamamızı indirin.

15 ŞEHİR HANGİSİ?

Ankara,

Balıkesir,

Bursa,

Eskişehir,

Gaziantep,

İstanbul,

İzmir,

Kayseri,

Kocaeli,

Konya,

Manisa,

Sakarya,

Samsun,

Van

Zonguldak 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA