Nihat Doğan Hakkında Flaş Yeni Açıklama

11 ve 17 yaşındaki kız çocuklarını alıkoyduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Nihat Doğan için kızların babasından açıklama geldi.

Nihat Doğan Hakkında Flaş Yeni Açıklama

Türkücü Nihat Doğan'ın iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiaları üzerine anne şikayetçi olmuş ve Nihat Doğan gözaltına alınmıştı.

Kanal D 'den Buket Aydın'a konuşan kızların babası, yaşanana olay ile ilgili, "Adli tıptan muayene talebi isteğimiz olacak." sözlerini söyledi.

Söz konusu iddiaya göre Nihat Doğan, 11 ile 17 yaşlarındaki iki kızı evine çağırıyor. Evine çağırdığı kızlara sadece fotoğraf çektirdiğini söyleyen Doğan, sonra verdiği ifadesinde ise onları eve kahve içmeye davet ettiğini söyledi. Daha sonra da kızlarla televizyon izlediklerini söyleyen Nihat Doğan, 40-45 dakika yalnız kaldıklarını dile getirdi.

Kanal D'ye konu hakkında açıklamada bulunan kızların babası şu ifadeleri kullandı:

"Şimdi çocuğu eve getiriyorsun. Yani kendine zemin hazırlıyor adam. İyi niyetli bir kişi kafeye indirir çayını kahvesini söyler güle güle der. Daha öncede çocuklar birkaç kez Doğan'ın yanına gitmiş. Bir kız çocuğunun bekar bir erkeğin evinde ne işi var. Ne gibi bir amacı vardır kişinin? Bence hiçbir ahlaklı bir amaç değil bu."

ANNESİNDEN AÇIKLAMA: 2 SAATTEN FAZLA

Babanın ardından konuşan kızların annesi ise "Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var." açıklamasında bulundu.

Nihat Doğan'ın gözaltına alınmasının ardından açıklamada bulunan avukatı, “Aslı astarı olmayan bir iddia bu. Normalde dosyaya tamamen vakıfım bizzat dosya ile kendim ilgilendim zaten. Şikayetçi bile değil aile şikayetçi olduğunu iddia etse bile bir suç unsuru yok” dedi.

Kamubulteni.com | Ankara