Nihal Olçok Erol Olçok Çifti Ne Zaman Boşandı?

Nihal Olçok ile Erol Olçok ne zaman boşandı? Çift , ne zaman boşanma kararı aldı?

Nihal Olçok Erol Olçok Çifti Ne Zaman Boşandı?

Nihal Olçok Erol Olçok 'tan ne zaman boşandı?

Son günlerin gündem konusu Nihal Olçok oldu.

Nihal Olçok 1998 yılında Erol Olçok ile dünya evine girdi. Çiftin birliktelikleri 2013 yılında sona erdi. 15 yıllık evlilik 4 Eylül 2013 yılında sona erdi. Çift , anlaşmalı olarak boşanma kararı aldıklarını söyledi. 

OĞLUMUN MEZARINI AÇTIRABİLİRİM?

Geçtiğimiz gün bir televizyon programına konuk olan Nihal Olçok, oğlunun mezarını açtırabileceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Adli tıptan onlarca insanın hapse atıldığı rapor beni bağlamıyor artık. Erol Olçok konusunda bir şey söyleyemem belki boşandım çünkü ama günün sonunda Abdullah’ın mezarını açtırmayla sonuçlansa bile ben bunu kabul ederim.

Ben sabah çıktığımda yollar tertemizdi, yıkanmıştı. FETÖ’den yargılananların da bizim de yeterli delilimiz yok. İlk dönemde ben de dedim ki “millet çok huzursuz olurdu o kanlar falan. Davalardan sonra mobese kameraları çalışmıyor, kovanlar yok, o yok bu yok."

Bu yüzbinlerce insanı temizlemenin devlete bir maliyeti olacak diye bunu bile hesaplıyordum. Abdullah’ın kanı helali hoş olsun diyordum ama gördüm ki o günde bugün de kaybeden benmişim.”

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA