Mustafa Destici: Bende EYT Mağduruyum

BBG Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı son dakika açıklamasında emeklilikte yaşa takılanlara değindi.

Mustafa Destici: Bende EYT Mağduruyum

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici 'den son dakika EYT açıklaması geldi.

Destici yaptığı açıklamada kendisinin de emeklilik için yaşa takıldığını söyledi. Destici koun ile ilgili yaptığı açıklamada, "Emekli olmak için 3 sene bekledim" ifadelerini kullandı.

Edremit 'te Uluslararası Türk Kültürü ve Medeniyeti Kongresi düzenlendi. Balıkesir 'in Edremir İlçesi 'nde düzenlenen bu kongreye katılan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici emeklilikte yaşa takılan personellerin sorunlarına değindi ve kendisinin de emeklilikte yaşa takıldığını söyledi.

Edremit 'te düzenlenen bu kongreye katılan Mustafa Destici, emeklilik konusuna da değindi ve şu ifadeleri kullandı:

“Bende emeklilikte yaşa takılanlardan bir tanesiyim. Emekli olmak için 3 sene bekledim emekliliği hak ettikten sonra. Dolayısı ile bunun zorluğunu biliyorum. Bu konunun mutlaka ama mutlaka emekliliği hakketmiş vatandaşlarımızın lehine bir çözüme kavuşturulmasını arzu ediyoruz.

Emeklilikte yaşa takılan vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin devletimizin bütçesini göz önünde tutarak, onuda zarar sokmadan düzenlenmesi, hak kayıplarının oluşmaması ve haklarının iade edilmesi taraftarıyız. Bu konuda meclise gelecek düzenlemeleri de inceledikten sonra kendi fikir ve düşüncelerimizi de paylaşacağız. Ama bizim oyumuz emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetlerinin giderilmesi yönünde olacaktır. Bunu da açık ve net bir şekilde söylüyorum”

EYT HABERLERİNDEN, MEMUR VE EMEKLİ HABERLERİNDEN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI TELEFONUNUZA İNDİRİN.

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara