Müge Anlı'da Eskişehir'deki Olay İçin Şok İddia: Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Eskişehir'de feci bir olay meydana geldi. Yaşanan olayın ardından ilk detaylar belli oldu. Müge Anlı canlı yayınında şok iddia ortaya atıldı.

Müge Anlı'da Eskişehir'deki Olay İçin Şok İddia: Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Eskişehir'de korkunç olayın detayları belli oldu.

Eskişehir'de önceki gün korkunç bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre önceki gün baba, anne ve 4 yaşındaki çocuklarının ölü olduğu ortaya çıktı. Bölgeye çilingir çağrıldı ve çilingir yardımı ile kapı açıldı. Açılan kapının ardında vahşet gözler önüne geldi. 

Kızı, telefonla sürekli aradığı annesine ulaşamadığını, ulaşamayınca eve geldiğini söyledi. Ahmet Boz isimli kişi, eve geldiğini ve evde kapıyı kilitli bulunca kızının kendisini aradığını söyledi. Boz açıklamasında, "Ben o kapıyı açarım, ancak polis gelmeden açamam dedim. Ben 155’i aradım. Polisler kayıt açılmasını istedi. Kızı kayıt açtı. Sonra polisler geldi. Uzun uzun zile bastık. Kapıda zorlama yoktu. Önce zehirlendiler ya da tatile gittiler sandık. Kapıyı biraz zorlanarak açtık. Kapıyı açınca ilk önce İlkay abinin cesedini gördüm. Kapının orada yerde yatıyordu zaten. Yakınları girmek istedi. Buna engel oldum. Yerlerdeki kanlar kuruydu. Akşam 8 gibi Doruk durmamış. Komşudan tablet almışlar. Yenge hanım lahmacun istemiş.

Doruk’un vücudu tanınmaz halde. Gece uyuyamadım. İlkay abinin ilk eşindeki oğlu ile sıkıntıları vardı. Cinnet geçiren biri kendine o kadar zarar veremez. Bence bu olay bir cinayet. Ben bu zamana kadar böyle bir olay görmedim. İlkay abi kapı girişinde Emel abla ve Doruk salonda yerdeydi. Evin her yeri kandı. İçerde bayağı bir arbede yaşanmış. İçerideki odalardan kapının biri kırıktı" ifadelerini kullandı.

Bu kişinin önceki eşinden olan oğlu ile sıkıntı yaşadığını söyleyen çilingir, olayın dehşet verici olduğunu söyledi. Adamın daha önce İzmir'de yaşadığını söyleyen kişi, 6 yıl önce buraya taşındığını söyledi. 

Önceki gün gündüz saatlerinde selamlaştığını söyleyen Boz, akşam 7.30 ciarında dükkanını kapattığını söyledi. 

Kapıyı açan çilingir bölgede dehşete düşüren manzarayı gördüğü söyledi. 

OLAY NEYDİ?

Kentte, karı koca ve 4 yaşındaki çocukları evlerinde bıçaklanmış olarak ölü bulundu. Bölgedeki güvenlik kameralarını da araştıran polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı

OLAY MÜGE ANLI'DA  ŞOK İDDİA

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olayın gündeme geleceği bildirildi. Müge Anlı'da İlkay Yokal isimli kişinin ilk eşinden olan 16 yaşındaki Buğra isimli kişi olduğunu söyledi.