Müge Anlı'dan Ücretsiz Tablet: İşte Başvuru Formu Sayfası

Son dakika haberi: Müge Anlı , yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi olanlara ücretsiz tablet verileceğini söyledi. İşte ücretsiz tablet başvurusu hakkında son bilgiler.

Müge Anlı'dan Ücretsiz Tablet: İşte Başvuru Formu Sayfası

Son dakika : Müge Anlı'dan ücretsiz tablet.

Atv ekranlarında yayımlanan ve her bölümü reyting sıralamasında yukarılarda olan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programında önemli bir açıklama geldi. Programın sunucusu sevilen isim Müge Anlı yaptığı açıklamada , uzaktan eğitimde olan ve ihtiyaç sahibi olan çocuklara ücretsiz tablet verileceğini söyledi. Bu açıklama sonrası vatandaşlar, Müge anlı tablket başvuru formunu araştırmaya başladı.

ACUN KAMPANYA DÜZENLEDİ

Tv 8 'in patronuünlü yapımcı Acun Ilıcalı, başlattığı kampanya ile ihtiyaç sahiplerine ücretsiz laptop vereceğini söyledi. Kısa sürede ciddi oranda para toplandı.

BELEDİYELER ÜCRETSİZ TABLET VERİYOR

Türkiye genelinde birçok belediye ücretsiz tablet dağıtımı yapacağını açıklaıd. Siz de ücretsiz tablet başvurusu için belediyelere müracaat edebilirsiniz.

MEB 500 BİN TABLET DAĞITIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı , Türkiye genelindei htiyaç sahibi olanlara ücretsiz tablet dağıtımına devam ediyor. Şimdiye kadar 60 bin tablet dağıtımı oldu. 460 bin tablet daha dağıtılacak. Başvuru için okulunuza ya da il ilçe Milli eğitim Müdürlüğüne müracaat edebilirsiniz.

MÜGE ANLI TABLET BAŞVURUSU

Müge Anlı'nın başlattığı tablete başvuru için aşağıdaki illetişim yollarını kullanabilirsiniz.

Müge Anlı programının telefon numarası :0212 639 42 63
Müge Anlı mail adresi: [email protected]

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA