Müge Anlı'da Şok İtiraf: Alime Toprak'tan Ali Toprak Cinayeti İtirafı

Son dakika haberi: Müge Anlı'da Ali Toprak cinayeti canlı yayında çözüldü. Eşi Alime Toprak , onu öldürdüğünü söyledi.

Müge Anlı'da Şok İtiraf: Alime Toprak'tan Ali Toprak Cinayeti İtirafı

Son dakika : Müge Anlı'da şok eden itiraf.

Ali Toprak cinayetinin görüşüldüğü, tartışıldığı Müge Anlı'da son dakika haberi geldi. Sera içinde işlenen Ali Toprak cinayeti Müge Anlı'da çözüldü. Alime Toprak isimli kadın, canlı yayında yapıtğı açıklamada kocasını öldürdüğünü söyledi.

BANA VE ÇOCUKLARIMA İŞKENCE EDİYORDU

Canlı yayında gelen açıklamada Alime Toprak, kocasının kendisi ve çocuklarına eziyet ettiği, işkence ettiğini söyledi. 

OLAY

Mersin'in Anamur İlçesi'nde muz serası içinde ali Toprak'ın cansız bedeni bulunmuştu. Eşi cansız bedeni bulduğunu polis ekiplerine söyledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken Ali Toprak'ın ailesi Müge Anlı'ya başvurdu. Müge Anlı'nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak ise diğer seraya gittiğini, döndüğünde ise ses gelmediğini söyledi. Ses gelmeyince içeri girdiğini söyleyen Alime Toprak, o sırada eşinin yerde hareketsiz şekilde yattığını söyledi. Ona seslenen ve ses alamadığını söyleyen kadın, daha sonra kafasının kanadığını gördüğünü, kendisinin de o esnada bayıldığını söyledi. 

Art arda sorulan sorulara Alime Toprak, diğer seraya gittiğini söyleyerek cevap verdi. Alime Toprak'ın gizli kamerada görülmemesi ise soru işaretlerini beraberinde getirdi. Müge Anlı'nın ve ekibinin üzerine gitmesi sonrası Alime Toprak, canlı yayında kocasını , kendisi ve çocuklarına işkence ettiği için öldürdüğünü söyledi. 

"BEN YAPMASAM O BENİ ÖLDÜRECEKTİ"

Alime Toprak yaptığı açılamada "Ben yapmasam o beni öldürecekti. Benim büyük oğlum hiç üzülmedi, babasından çok çekti." dedi.