Müge Anlı'da Flaş Anlar: Ümmüş Turhal'ın Müge Anlı'nın Kulağına Söylediği Şey Şok Etti

Atv ekranlarında yayımlanan ve yüz binlerce kişi tarafından takip edilen Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda flaş anlar yaşandı. Programda Zekai Turhal cinayeti araştırılırken, tartışmalar sırasında kadın ticareti yapanlar programa damga vurdu. İddialara göre Zekai Turhal isimli kişi de kadın ticareti yapıyormuş. Fakat Turhal ile ilgili iddialar burada da kalmıyor. 

Müge Anlı'da Flaş Anlar: Ümmüş Turhal'ın Müge Anlı'nın Kulağına Söylediği Şey Şok Etti

Müge Anlı 'da flaş anlar.

Edinilen bilgilere göre Kırıkkale 'de bir inşaat kulübesinde öldürülen, evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenilen Zekai Turhal isimli kişinin eşi Ümüş Hanım 'dan itiraf geldi. Ümüş Hanım, öldürülen eşi Zekai Turhal hakkında Müge Anlı'nın kulağına eğilerek bir takım şeyler söyledi. Bu sözler sonrası stüdyo adeta buz kesti.

KULÜBEYE 20 KURŞUN SIKTILAR

Yahşihan 'da 58 yaşında 4 çocuk babası Zekai Turhal, bir inşaatta gece bekçisi olarak çalışıyordu. 8 Şubat tarihinde iddialara göre Zekai Turhal sabah eve gelmeyince eşi Ümüş Turhal tedirgin oldu ve kardeşini aradı. Meraklı şekilde evinde bekleyen Turhal 'a kısa bir süre sonra acı haber geldi. Zekai Turhal, 20 el ateş açılan kulübenin içinde vücuduna isabet eden  4 kurşun sonucu hayatını kaybetmişti. Aile ise abisini yengeleri Ümmüş Turhal'ın kardeşi öldürmüş olabileceğini düşünüyor. 

ZANLILAR BELLİ DEĞİL

Kırıkkale'de yaşanan cinayetin zanlıları henüz belli değilken, Zekai Turhal'ın arkadaşı ve ölümünde şüpheli olarak görülen Ejder Gevrek hakkında şaşırtan iddialar ortaya atılmıştı.

İddiaya göre Ejder Gevrek; kadın ticareti üzerinden para kazanıyor, bu ticareti de arkadaşı Zekai Turhal'ın öldürüldüğü konteynerde yapıyordu.

İSMİNİ VERMEK İSTEMEYEN BİRİ PROGRAMA KATILDI

Müge Anlı canlı yayınına bağlanan, ismini vermek istemeyen bir izleyici, Ejder Gevrek'in daha önce cinayetten yargılandığını açıkladı. İddiaların ardı arkası kesilmedi. Ejder Gevrek hakkında ortaya atılan iddiaları yalanlarken, 3 Nisan Müge Anlı canlı yayınında Zekai Turhal'ın eşi Ümüş Turhal'dan itiraf geldi.

BİR ŞEY BİLİYORSAN SÖYLE

Müge Anlı'nın, "Bir şey biliyorsan söyle, korktuğun bir şey mi var senin?" şeklinde ısrarı üzerine Ümüş Hanım canlı yayında Müge Anlı'nın kulağına eğilip birtakım açıklamalarda bulundu.

MÜGE ANLI NE TEPKİ VERECEĞİNİ ŞAŞIRDI

Müge Anlı ise duydukları karşısında ne tepki vereceğini şaşırdı. İzleyicilere bu durumu nasıl aktaracağını bilemeyen Anlı'nın ağzından şu kelimeler döküldü, "Şöyle söyleyeyim, cinayetten sonra barakada cinsel gücü artırıcı ilaç bulmuşlar. Konu öyle bir yerden öyle bir yere geliyor ki kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir şey."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA