Müge Anlı, 'Bugüne Kadar Duyduğum En Vahşi Cinayet! Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan'ı Öldürdüğünü İtiraf Etti'

11 Şubat 2019 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kan donduran olay. Müge Anlı bile duyduklarına inanamadı ve 'Bugüne kadar işlediğim en korkunç olay' diyerek olayı yorumladı. Günlerdir aranan Feride Ercan'ın vahşi bir şekilde katledildiği öğrenildi. Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan'ı öldürmekle kalmamış, cesedini sobada yakarak yok etmiş.

Müge Anlı, 'Bugüne Kadar Duyduğum En Vahşi Cinayet! Hikmet Yalçınkaya, Feride Ercan'ı Öldürdüğünü İtiraf Etti'

Müge Anlı ile Tatlı sert programında aranan Feride Ercan'ın vahşi bir cinayete kurban gittiği öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Feride Ercan'ın akrabaları, Feride Ercan'dan bir süredir haber alamadıklarını, Kırıkkale'de yaşayan kadının zaman zaman sosyal medyadan bazı kişilerle iletişim kurduğunu, arkadaşlık ettiğini, sosyal medyadan tanıştığı ve telefonda son kez görüştüğü kişinin ise Ankara'da yaşayan Hikmet Yalçınkaya olduğunu söylemişti.

Programa da katılan Hikmet Yalçınkaya burada üzerine atılı suçları kabul etmeyip, Feride Ercan ile uzun süredir görüşmediğini, son kez kendisini aradığında da bel rahatsızlığından dolayı onunla görüşmediğini söylemiş, fakat görgü tanıkları Hikmet Çetin'in Feride Ercan'ın kaybolduğu gün Ankara'da olduğunu, bunu kendisinin de başlangıçta doğruladığını fakat daha sonra hiç yaşlı kadınla hiç görüşmediğini söylemeye başladığını belirtmişti.

Müge Anlı olayla ilgili şunları anlattı:

Hikmet bey kendisi itiraf etti. Programa katıldıkdan sonra şahsı sorguya aldılar. Sorgu sırasında öğrendiler ki cinayetin işlendiği yer Hikmet'in baba evi. Dün akşam saatlerinde orada cinayetin nasıl işlendiğini ayrıntılı şekilde anlattı. Gerçekten bugüne kadar duyduğum en vahşi cinayet bile diyebilirim. En vahşisi bu. Bu kadar sakin bir profil çizen kişi, nasıl bu kadar vahşi cinayet işlemiş olabileceği inceleme konusu. Hiç böyle bir cinayet duymadım. Şahsın o güne ait iki telefon görüşmesi var.

Hikmet kendine ait beyaz renkli araçla Feride hanımı alıyor, Ankara'nın hemen yakınındaki babaevine doğru yola çıkıyorlar. Burada bir süre sonra hikmet bey şöyle bir şey söylemiş '2-3 aydır canıma tak etmişti' en son yolda demiş ki Feride Ercan 'Senin eşini dağa kaldırtırım' demiş, iddia bunlar. Bunun üzerine Hikmet bey kadına bir yumruk atmış.  Yumruk attığında hanımefendinin bayıldığını düşünmüş, sonra Altındağ'daki eve götürmüş. Evin hemen girişinde garaj var, aslında o öldüğünü anlamamış, buraya getirdiğinde kapıyı açmış orada yere düşmüş. Daha sonra buraya almış.

BUGÜNE KADAR GÖRDÜĞÜM EN KORKUNÇ OLAY ! ELEKTRİKLİ TESTEREYLE

Bugüne kadar gördüğüm en korkunç olaylardan biri. Bundan sonra cesedi saklama kaygısı başlamış. Korkunç bir plan peşi sıra gelmiş. Garajın içerisinde elektrikli testere var ve bir soba, yaklaşık 10.00 gibi hanımefendiyi sobada yakacak kadar küçük parçalara ayırmış ve 6 saat boyunca yakmış. Yani hiç böyle bir şey duymamıştım.

6 SAAT BOYUNCA PARÇALARA AYIRIP YAKMIŞ

6 saat boyunca cesedi yakıyor, sonra sobayı alıyor, arabanın arkasına koyuyor, Ankara'daki evinin oraya gidiyor, çöpe atıyor. Sobayı oraya attıktan sonra çöp toplayanlar sobayı almış götürmüşler, hanımefendiden hiç iz yok, bu kadar yok edilmesi mümkün değil.  Kemiklerin yanması pek mümkün değil, plansız bir cinayetse neden köydeki eve götürdün. Kadınla hiç beraber olmadığı iddiasını sürdürüyor. Bugüne kadar 3-4 bin lira para vermiş, hiç birlikte olmamış, karısını aldatmadığı iddiasını sürdürüyor.