MSB Memur Alımı Başvurularına Yoğun İlgi ! Başvurular İnternetten

Milli Savunma Bakanlığı'nın uzman yardımcısı ve sivil memur alımları için başvuru işlemleri internet üzerinden devam ediyor.

MSB Memur Alımı Başvurularına Yoğun İlgi ! Başvurular İnternetten

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi sayfasından art arda yapılan duyurularda, Bakanlık ve Kuvvet Komutanlıklarının yanı sıra MSÜ'ye de sivil memur alımları yapılacağı vurgulanmış, ilgili alımlar için başvuruların e-Devlet şifreleriyle MSB Personel Temin dairesi sayfasından yapılacağı kaydedilmişti.

Resmi duyuruda, başvuru kılavuzuna Personel Genel Müdürlüğü sayfasından erişilebileceğine yer verilirken, adayların başvuru sırasında gerekli belgelerin yanı sıra başvuru için gerekli genel şartlar ile özel şartların tamamına ve başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından gerçekleşecek sınavlara ilişkin de bilgilendirmelere erişilebileceğinin altı çizildi. 30 Aralık'ta MSB resmi sayfasından başlayan başvuru işlemleri 31 Ocak 2021 tarihine kadar sürecek.

Başvuru süresinin uzatılmayacağı, başvuru sonuçlarının da yine Personel Genel Müdürlüğü sayfasından ilan edileceği bildirildi.