MSB ASAL'dan Askerlik İlanı

MSB ASAL 'dan bir son dakika açıklaması geldi. Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bedelli askerlerin ve yedek subay, astsubay ile erbaş ve erlerin askerlik tarihlerine ilişkin bilgilendirme yapıldı.

MSB ASAL'dan Askerlik İlanı

Son dakika : MSB ASAL 'dan askerlik duyurusu.

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. ASAL resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuruda bedelli askerlik uygulaması kapsamında 2020 yılında silahaltına alınacak yükümlülerin durumuna yer verildi ve diğer yükümlülerin askerlik durumlarına yer verildi.

MSB ASAL 'dan yapılan açıklamada , bedelli askerlik yapacak ve 2020 yılında silahaltına alınacak gençlerin ileri bir tarihe ertelendiğine yer verildi. Önümüzdeki aylarda bedelli askerlik yapacak gençlerin askerliği yapacağı tarih açıklanacak.

DİĞER YÜKÜMLÜLER NE OLACAK?

MSB tarafından yapılan açıklamada, yedek subay, astsubay ve erbaş ile erlerin askerliklerinmi normal zamanlarında yapacağına yer verildi. 

ASAL 'da yayımlanan ve tebliğ niteliğinde olan duyuru şu şekilde:

2020 YILINDA SİLAHALTINA ALINACAK YÜKÜMLÜLERE AİT DUYURU

1. 2020 YILINDA BEDELLİ ASKERLİK HİZMETİ YAPACAK YÜKÜMLÜLERİN CELP VE SEVK İŞLEMLERİ İLERİDE BELİRLENECEK BİR TARİHE KADAR ERTELENMİŞTİR. KONUYLA İLGİLİ HUSUSLAR MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞINCA DUYURULACAKTIR.

2. YEDEK SUBAY VE YEDEK ASTSUBAY ADAY ADAYLARI İLE ALTI AYLIK HİZMETE TABİ ERBAŞ VE ERLERİN İŞLEMLERİ MEVCUT PLAN ÇERÇEVESİNDE YÜRÜTÜLMEYE DEVAM EDİLECEKTİR.

3. BU DUYURU 7179 SAYILI ASKERALMA KANUNU’NUN 27’NCİ MADDESİ GEREĞİNCE YÜKÜMLÜLERE TEBLİĞ MAHİYETİNDEDİR.

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI

ASKERALMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Bedelli askerlik askerlik hizmetinin ileri tarihe ertelenmesi , normal askerlik yapacak gençlerin ise tarihlerinde değişiklik yapılmaması hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Adaylar bu adreste: Bilgi alış verişi için BURAYA TIKLAYIN