MSB ASAL Duyurdu: Askerlik Yerlerinin Açıklanacağı Tarih Değişti

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Ağustos Eylül celp dönemlerine ait askerlik yerlerinin açıklanacağı tarihin değiştiğine yer verildi.

MSB ASAL Duyurdu: Askerlik Yerlerinin Açıklanacağı Tarih Değişti

MSB 'den son dakika açıklaması.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Askeralma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada askerlik yerlerinin belli olduğu tarihin değiştiğine yer verildi. 

ASAL resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ağustos/Eylül 2020 Celp ve Sevk Dönemleri Duyurusu

1 Ağustos/Eylül 2020 celp ve sevk dönemlerinde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile erbaş/er statüsündeki yükümlülerin 1 Temmuız 2020 tarihine kadar yoklama ve askerlik hizmeti ile celp tercihi işlemini e devletten veya en yakın askerlik şubesine müracaat ederek tamamlamaları gerekmektedir.

2. Sınıflandırma ve seçim sonuçları Ağustos ayının ilk haftasında e Devlet üzerinden yükümlülere duyurulacaktır. 

3. Bu duyuru yükümlülere tebliğ mahiyetindedir. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye asal.msb.gov.tr internet adresinden ulaşabilecektir. 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Geçtiğimiz gün yapılan açıklamada askerlik yerlerinin Temmuz ayının sonunda açıklanacağına yer verilmişti. Ancak yeni duyuruda askerlik yerlerinin Ağustos ayının ilk haftasında açıklanacağına yer verildi.

Askerlik yerleri açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN