Milli Eğitim Bakanı'ndan Bilgisayar ve Tablet Kampanyaları Hakkında Konuştu

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA'da yaşanan aksaklıklara ilişkin sorunun çözümü için çalışmaların devam ettiğini, hayırseverler tarafından başlatılan bilgisayar ve tablet kampanyalarını da olumlu bulduklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanı'ndan Bilgisayar ve Tablet Kampanyaları Hakkında Konuştu

Öğrencilerin büyük kısmının erişimiyle ilgili sıkıntı olmadığını gördüklerini söyleyen Milli Eğitim Bakanı, EBA'ya erişimde sorun yaşayan öğrencilerin sorunlarının çözümü için farklı yollar, metodlar üzerinde durulduğunu da aktardı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk'un açıklamalarında şu ifadeler görüldü: Milli Eğitim Bakanlığı olarak biz zaten bir takım çabaların içindeyiz. Biraz önce ifade ettiğim EBA destek merkezlerinin 8 bin 668 olduğunu ifade ederken, aslında bunun da çözüm yollarımızdan bir tanesi olduğunu vurgulamak istedim. Bu arada hayırseverlerimizin destekleri var. Ben onlara da teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin çok büyük bir kısmının erişimiyle ilgili bir sıkıntı olmadığını görüyoruz. Yoğunluktan, EBA'daki sorundan da bunu anlıyoruz. Ama erişemeyen çocuklarımız için de başka yollar, metodlar oluşturuyoruz.