Mide Bulandıran Şey! Ekmeğin İçinden Çıktı!

Tekirdağ Kapaklı'da bir marketten ekmek alan vatandaş, ekmeğin içinden sinek çıktığını belirterek Zabıta Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.

Mide Bulandıran Şey! Ekmeğin İçinden Çıktı!

Mide Bulandıran Şey! Ekmeğin İçinden Çıktı!

Kapaklı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir marketten alışveirş yapan vatandaş, aldığı ekmeğin içinden sinek çıkınca neye uğradığını şaşırdı.

Markete giderek duruma tepki gösteren vatandaşa market yetkilileri, ekmeğin kendileriyle bir ilgisi olmadığını fırından aldıklarını fırının sorumlu olduğunu söyledi. Zabıta müdürlüğüne giderek buradan şikayette bulunan ve isminin basında yer almasını istemediğini belirten vatandaş, basın mensuplarına konuya dair yaptığı açıklamada, "Markete gidip ekmek aldım. Evde ekmeği kestiğimizde içinden sinek çıktığını gördüm ve markete tekrar giderek durumu bildirdim.

Market sahibi ise bunun kendi sorumlulukları olmadığını, fırından ekmek aldıklarını ondan dolayı böyle bir durum söz konusu olduğunu söyledi. Kapaklı'daki fırın, lokanta ve pastanelerde bu tür durumlarla sık sık karşılaştıklarını belirten vatandaş , zabıtaların daha fazla denetim yapması gerektiğini söyledi.