Mide Bulandıran Olay: 75 Yaşındaki Kişi, Köpeğe Tecavüz Ederken Yakalandı... Eşi Açıklama Yaptı

Mide bulandıran olaylara bir yenisi daha eklendi. Sivas'tan alınan son dakika iddialarına göre 75 yaşındaki bir kişi köpeğe tecavüz ederken yakalandı.

Mide Bulandıran Olay: 75 Yaşındaki Kişi, Köpeğe Tecavüz Ederken Yakalandı... Eşi Açıklama Yaptı

Müde bulandıran olay: 75 yaşındaki kişi köpeğe tecavüz ederken yakalandı.

Hürriyet 'te yer alan habere göre Sivas Gemerek 'e bağlı Hacıyusuf Köyü'nde 17 Ağustos günü çoban 42 yaşındaki H.Ö. isimli kişi, koyun sürüsünü önüne kattı ve dağ yoluna doğru gitmeye başladı. 

H.Ö. 'nün yanında ise köpeği vardı. Ancak köpek bir anda gözden kayboldu ve bu durum 3 gün üst üste yaşandı. 3 gündür aynı bölgede köpeğinin bir süre ortadan kaybolduğunu fark eden H.Ö. , köpeğinin yiyecek arayışı için ortadan kaybolduğunu düşündü ve önemsemedi. 

Çoban , sürüsü ile ilgilendiği sırada M.K ve A.A. isimli köylüler birlikte bir yere gitti. Bu sırada ise çalılıkların arkasında hareketlilik görüldü. Bu hareketliliği gören iki köylü hemen oraya gitti ve Şükrü B. isimli kişiyi köpeğe tecavüz ederken yakaladı. 

Olayı gören iki kişi durumu hemen jandarma ekiplerine bildirdi ve köpeği boynunda uzunca bir balya ipi ile bulduklarını söyledi. İki görgü tanığı ile birlikte köpeğin sahibi olan çoban H.Ö. isimli kişi verdikleri ifadede Şükrü B. isimli kişiden şikayetçi olduklarını söyledi. 

OLAY ORTAYA ÇIKINCA TARIM İLACI İÇTİ

Olayın ortaya çıkmasının ardından köpeğe tecavüz ettiği iddia edilen Şükrü B. isimli kişinin tarım ilacı içtiği öğrenildi.  Tarım ilacı içmesi nedeniyle bu kişinin ifadesi henüz alınmadı.

EŞİ KONUŞTU: ENGEL OLAMIYORUM

Yaşanan olayın ardından Şükrü B isimli kişinin eşi K.B. “Bu adama ben de engel olamıyorum. Yapılanlar nedeni ile utanç içindeyim” dedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Olay sonrası Hayvan Hakları Federasyonu avukatları da Gemerek Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

VALİ AÇIKLADI

Sivas Valisi Salih Ayhan ise Twitter hesabında, Şükrü B.’ye cezai işlem uygulandığını soruşturmanın sürdüğü bilgisini verdi.