Meteoroloji’den Flaş Uyarı Sağanak Yağış Geliyor Sel İçin Uyarı Geldi

Meteorolojinin paylaştığı veriler doğrultusunda 5 günlük hava tahmin raporu paylaşıldı. Yurt genelinde 5 günlük sağanak bekleniyor. Ankara Valiliği sel uyarısında bulundu.

Meteoroloji’den Flaş Uyarı Sağanak Yağış Geliyor Sel İçin Uyarı Geldi

Sıcak havanın etkisinde bulunan Türkiye, yağışlı havanın etkisine giriyor. Açıklanan 5 günlük hava tahmin raporlarında yurdun yağışlı havanın etkisine gireceği görülüyor.

Ankara’da Sel Uyarısı

Ankara Valiliği yaptığı açıklama ile başkentte etkili olması beklenen sağanak yağış nedeniyle ani sel ve baskın uyarısında bulundu.

Meteorolojiden Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamalarda, 06.08.2022 Cumartesi öğle saatlerinden sonra; Eskişehir çevreleri, Ankara il merkezi ile kuzey ve batı kesimleri, Afyonkarahisar'ın kuzey ve batısında beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

06.08.2022 Cumartesi öğle saatlerinden sonra ve akşam saatlerinde İç Ege'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; Kütahya, Uşak çevreleri ile Manisa'nın doğu kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 Günlük Hava Tahmin Raporu

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /