Meteorolojiden 3 Bölgeye Sağanak Uyarısı Aman Dikkat!!!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu açıkladı. Buna göre üç bölgede sağanak yağış etkili olurken ani sel ve su baskını gibi olaylara karşı dikkat olunmasını istedi.

Meteorolojiden 3 Bölgeye Sağanak Uyarısı Aman Dikkat!!!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı hava tahmin raporuna göre Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz Bölgelerinde sağanak yağış uyarısı yapıldı. 5 günlük hava tahmin raporu paylaşılırken bazı hadiselere karşıda dikkat edilmesi gerektiği belirtildi. Yarından itibaren Orta Karadeniz’de ve Ege’nin iç kesimlerinde de etkili olması beklenen yağışlar Eylül’ün ilk günü itibariyle daha geniş alanlara ulaşacak.  

Yapılan açıklamada 31.08.2022 Çarşamba günü Marmara Bölgesi'nde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Edirne'nin güneyinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların etkisini bölgenin batısında akşam saatlerinde, kuzey ve doğu kesimlerinde gece saatlerinde kaybetmesi bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır denildi.

5 Günlük Hava Tahmin Raporu

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /