Meteoroloji, O İller İçin Sağanak Yağış Uyarısında Bulundu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu raporunu paylaştı. Buna göre hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik görülmeyeceği belirtilirken; Rize, Trabzon, Giresun, Ordu ve Artvin'in kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışın etkili olması öngörülüyor. Peki diğer büyük şehirlerimizde (Ankara, İzmir ve İstanbul'da) hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji, O İller İçin Sağanak Yağış Uyarısında Bulundu

Meteorolojiden Son Dakika Sağanak Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan son dakika bilgilerine göre yurdun kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu ve parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize, Trabzon, Ordu, Giresun ve Artvin'in kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı ve yağmur yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geceliği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.


Hava Sıcaklığı ve Rüzgar

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik görülmeyeceği belirtilirken, mevsim normalleri civarında seyretmesi tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genel itibariyle kuzey ve Kuzeydoğu yönlerinden hafif, ara sıra orta şiddette esmesi tahmin ediliyor.