Mehmet Ağar, İçişleri Bakanı Soylu'dan ve Tüm Emniyet Mensuplarından Özür Diledi

Mehmet Ağar, Sözcü TV'de Erdoğan Aktaş'ın konuğu oldu. Burada , Sedat Peker'in iddialarına yanıt veren Ağar, daha önce Saygı Öztürk'e verdiği röportajdaki ifadelerinden dolayı Süleyman Soylu ve emniyet mensuplarından özür diledi.

Mehmet Ağar, İçişleri Bakanı Soylu'dan ve Tüm Emniyet Mensuplarından Özür Diledi

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Sedat Peker'in yaptığı açıklamaların ardından Saygı Öztürk'e verdiği röportajda yöneticisi olduğu yat limanıyla ilgili, "Biz olmasak buraya mafya çökecek" şeklindeki yorumundan dolayı özür diledi. 

Mehmet Ağar, "Bütün eleştirilere hak veriyorum. Olayın kızgınlığından dil sürçmesi söz konusu. Benim bu tabiri kullanmam fevkalade yanlıştır. Bütün meslektaşlarımı incittiğimi düşünüyorum, kalbi özür diliyorum.Özellikle Sayın içişleri Bakanı gerçekten çok takdirle kendisini takip ediyorum. Gerek  terörle mücadelede gerek organize suçlarla mücadelede gerekse teşkilata verdiği güven dolayısıyla fevkalade başarılı görev sürecini devam ettiriyor. Allah da uzun yıllar devam ettirsin. Devlet her konuda terör, organize suçlar konusunda olsun her yerde vaziyete hakim. Mutlak şekilde adalet ve hukukun tesisi yönünde son derece gayretli. O bir kızgınlıkla herhalde ağzımızdan çıkan bir söz oldu. Ertesi gün gazetede çıktıktan sonra rahatsız oldum. Saygı Beyi de aradım. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum. Bir haber namusu, kalem namusu olan  bir gazeteci. Bu konuyu da  fevkalade uygun bir şekilde aktardı.  Ama buradaki kusur benim. Dolayısıyla bütün meslektaşlarımdan özür diliyorum. Sayın Bakan'ın liderliğinde Emniyet Genel Müdürü'yle, en küçük polis memuruna kadar cansiperane bir mücadele sergiliyorlar. Bu emeği  görmezden gelmek hele benim için asla söz konusu olamaz. Dolayısıyla insan işte ne kadar tecrübeli de olsa sinirle hata yapıyor. Hatamı kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.