Meclisin bu haftaki gündemi açıklandı.
TBMM Genel Kurulu ile komisyonlar , bu hafta birçok konuyu ele alacak. Yapılan son açıklamada ise bu hafta meclisin görüşeceği konuların başlıklarına yer verildi. Açıklamada meclisin, Türkiye'nin ekonomik büyümesine ve finansal piyasalara katkı sunacak düzenlemeleri içeren kanun teklifi üzerinde görüşmeler yapacak.
Geçtiğimiz hafta komisyondan geçen Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi bu hafta genel kurulda konuşulacak.
Söz konusu teklif ile bankacılık alanında bir dizi yenilik yapılacak.
KOMİSYONLARIN GÜNDEMİ
Dışişleri Komisyonu, 19 Şubat Çarşamba günü toplanacka ve bu görüşmede gündeminde yer alan uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin kanun tekliflerini masaya yatırılacak.
Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu ise 20 Şubat 2020 Perşembe günü toplanacak ve yapılacak bu toplantıda Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Birol Akgün vakıf çalışmaları hakkında komisyona bilgilendirmede bulunacak.
Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Alt Komisyonu da perşembe günü toplanacak. Toplantıda Elazığ Ceza İnfaz Kurumları İnceleme Raporu görüşülecek.
EYT-AF-EK GÖSTERGE-TAŞERON VAR MI?
TBMM 'nin bu haftaki gündem konuları bu şekilde açıklandı. EYT, mahkumlara af olarak bilinen infaz düzenlemesi, ek gösterge meselesi ve kadro alan-alamayan taşeron işçilerin sorunları hakkında henüz bir kanun teklifi ya da önerge komisyonlara ya da Meclis Genel Kuruluna gelmedi.
EYT-Af-Ek Gösterge-Taşeron konuları bu sayfada değerlendiriliyor: : TIKLA KATIL
MECLİS GÜNDEMİNDEN ANBEAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:
Android için >>>> TIKLAYIN
İOS için >>>> TIKLAYIN
Suçlular cezalarını çelmeli, zaten cezalar az ve yetersiz. Af ve indirim mağdura haksızlıktır.
af felan yok
Bu nasıl bir kaç haftaymis bu ınsanların umutlarıyla oynamayı nekadar çok seviyorsunuz ya kendi ayağınıza tiken batsa yer yerinden oynar 5yıllık ceza indirimi ni verin erteleyip durmayın yeter artık pskoljimizi alt üst ettiniz
Beş yıllık ceza indirimi akpartinin sözü değil.
Beğen (13) Beğenmedim! (1)Cumhurbaşkanımız kişilere karşı işlenen suçları devlet affedemez demiştir.
Suç işlendiyse ceza da çekilecek, yok öyle masum vatandaşa zarar verip cezadan kurtulmak!
Insanlar beklemekten tükendi artik yaa bu nasil istir yeter artik cikarin su afı
5 yıllık indirim çıksın artık sözünüzde durun herkes perişan tüm cezaevleri dolu
Ne akp'ye ne mhp'ye şu saatten sonra tek bir oy bile vermem cezaevindeki undanlar heran cezaindirimi için şu yasayı bekliyor ama nerde beyefendilerin keyiflerini bekliyoruz.Allah bu insanların haklarını onlara bırakmasın.Kendi maaşları oldu mu hemen zam yaparlar.
Ya Allah peygamber aşkına ya noldu bu yasa ya ne oldu artık konuşun bir sonuca bağlayın sizler nasıl insansınız umutlarımızla hayallerimizle oynayıp duruyorsunuz yeter artık yeter oyalayıp durdugunuz yeter Allah sizleride bizim durumumuza düşürsün
5 yıllık ceza indirimi acilen çıkmalı insanların sabırları kalmadı