Mazbatasını Alan Maçoğlu'ndan Örnek Davranış: "Çiçek ve Hediye Göndermeyin Onun Yerine.."

Tunceli 'nin TKP 'li Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu mazbatasını aldı. Mazbatasını alan Maçoğlu 'ndan ilk açıklama geldi.

Mazbatasını Alan Maçoğlu'ndan Örnek Davranış: "Çiçek ve Hediye Göndermeyin Onun Yerine.."

Komünist Parti 'nin Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu mazbatasını aldı.

Sabah saatlerinde mazbatasını almak üzere Tunceli Adliyesine giden Maçoğlu, merkez ilçe seçim kurulu başkanı Hakime Satı Taşkaya Şenlik 'ten mazbatasını aldı.

Önceki gün , bazı güvenlik nedenleri dolayısıyla mazbatasıunı alamayan Maçoğlu, Adliye çıkışında bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Uzun bir çalışma sonrası , döktükleri ter ve mücadele karşılığı mazbatayı aldıklarını belirten Tunceli 'nin yeni belediye başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Bundan sonra saat 1'de de belediyeye giderek çalışanlarla bir araya geleceğiz. Devir teslim olacak muhtemelen. Bu süreç içerisinde Dersim halkı muhtemelen Pazartesi'den itibaren belediyede yoğun bir karşılama olacak. Bütün dostlarımızı, arkadaşlarımızı kimseyi ayırt etmeden herkesin çok rahat gelebileceği, kapıları açık bir belediyemiz olacak"

HEDİYE VE ÇİÇEK İSTEMİYORUZ. ONUN YERİNE..

Açıklamasının devamında hediye ve çiçek kabul istemediklerini söyleyen Maçoğlu: "Hediye ve çiçek istemiyoruz, sokak hayvanlarına katkı yapın" dedi ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Biz sokak hayvanlarının durumunu göz önünde bulundurarak onların bundan sonra daha iyi şartlarda yaşaması için dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan hediye ve çiçek yerine açacağımız hesaba sokak hayvanlarına katkıda bulunmalarını bekliyoruz"

Kamubulteni.com  | Ankara