Market Sahibinden 14 Yaşındaki Çocuğa İğrenç Saldırı: 1,5 Yıldır...

Market işleten 47 yaşındaki Yeter Y isimli kişinin 14 yaşındaki bir kıza iğrenç saldırısı ortaya çıktı. Olay sonrası markete gelen çocuğun babasına 'Ben ettim, sen etme' diye yalvaran market sahibi adliyeye sevk edildi.

Market Sahibinden 14 Yaşındaki Çocuğa İğrenç Saldırı: 1,5 Yıldır...

14 yaşındaki çocuğa iğrenç taciz.

Antalya'dan son dakika haberi geldi. Muratpaşa İlçesi'nde meydana gelen olayda, Soğuksu Mahallesi'nde alış veriş yapmak için 14 yaşındaki Y.K. markete gitti. Market sahibi Yeter K. , alış verişe gelen 14 yaşındaki çocuğa, "Neredeydin. Sen niye bu kadar güzelsin. Senin sevgilin var mı?" diye sordu ve sona saldırdı. Küçük kızı kendisine çekip maskesini indirdi ve tacizde bulunmaya çalıştı.

İddialara göre market sahibi daha sonra 14 yaşındaki çocuğa tacizde bulundu. Çocuk market sahibini eliyle itti ve eve gidip odasına kapandı. 

47 YAŞINDAKİ SAPIK...

Sürekli ağlayan Y.K. isimli çocuk, olayı anne ve babasına anlattı. Feci olayı öğrenen baba hemen markete gitti. H.K. , burada market sahibine kızının söylediklerini sordu.  Daha sonra küçük kızın babası H.K, kendisine 'Ben ettim, sen etme' diye yalvaran market sahibini polise şikayet etti.

1.5 YILDIR TACİZ EDİYOR

İhbar üzerine bölgeye kısa sürede polis ekipleri sevk edildi. Markete gelen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, market sahibi Yeter K isimli kişiyi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden sonra karakola götürülen bu klişi, daha sonra adliyeye sevk edildi. Edinilen bilgilere göre market sahibinin 1,5 yıldır küçük kızı taciz ettiği öğrenildi.