Mardin Mazıdağı'da Feci Olay: Anne ve 3 Çocuğu Yangında Can Verdi

Mardin Mazıdağı 'da feci bir olay meydana geldi. Anne ile 3 çocuğu yangında dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Mardin Mazıdağı'da Feci Olay: Anne ve 3 Çocuğu Yangında Can Verdi

Son dakika : Mardin 'de feci olay.

Mardin ’in Mazıdağı ilçesi 'ndn acı bir haber geldi. Edinilen bilgilere göre bir evde yangın çıktı ve 3 'ü çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi.

Mazıdağı ilçesi Kayalar Mahallesi 'nde bulunan bir evde meydana gelen feci olayda, Ahmet Tur isimli kişiye  ait  olduğu öğrenilen 2 katlı evde oturan oğlu Yunus Tur 'un bulunduğu evde yangın çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında , dumanlar yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. 

İhbarı üzerine kısa süre içinde olay yerine çok sayıda itfaiye, ambulans ve güvenlik güçleri geldi.

Bölgeyee gelen itfaiye ekipleri hemen yangına müdahalede bulundu. Büyümeden söndürülen yangın sonrası sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri eve girdi. Yangına uyurken yakalanan anne 34 yaşındaki Nisan Tur ve çocukları Miran, Lorin ile Ecrin 'in dumandan zehirlenerek hayatlarını kaybettiği tespit edildi. 

Bölgede ekipler tarafından yapılan incelemenin ardından anne ve yaşları 1 ile 7 arasında değişen 3 çocuğun cenazeleri Mardin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BABA ÇALIŞIYORDU

Eşini ve 3  küçük çocuğunu yangında kaybeden Yunus Tur 'un yangının çıktığı sırada evde olmadığı ve ilçede bulunan Eti Bakır işletmesinde çalıştığı bildirildi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA