Manisa'da Polislere Pompalı Tüfekle Alçak Saldırı: Yaralı Polislerimiz Var

Son dakika haberi: Manisa'da bir eve baskına giden polis memurları saldırıya uğradı. Saldırı sonucu 3 polis yaralandı.

Manisa'da Polislere Pompalı Tüfekle Alçak Saldırı: Yaralı Polislerimiz Var

Son dakika : Manisa'da polislerimize alçak saldırı.

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde gece yarısı feci bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre uyuşturucu ricareti yapıldığı iddiası üzerine Esentepe Mahallesi Çamlıbel Caddesi'nde bir adrese baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında polisler arama yaparken şüpheli Şahibn C isimli kişi, evinde bulunan pompalı tüfeğini alarak polislere saldırdı.

biri komiser yardımcısı üç polise saldıran kişi, onlara pompa tüfekle art arda ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar polislerin vücuduna isabet etti. Saldırıda komiser yardımcısı O.S. ile polis memurları M.Y. ve A.D. hafif şekilde yaralandı. Hemen bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı ve ilk müdahaleleri sonrası polis memurları Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedabi altına alındı. Gelen son bilgilere göre polislerin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Komiser Yardımcısı O.S. ile polis memuru A.D. Alaşehir Devlet Hastanesi'nde müşahede altında tutulurken, M.Y. Manisa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi ve burada tedavi altına alındı.

Bögleye takviye polis ekipleri çağrıldı ve saldırgan etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Bu kişinin evinden metamfetamin türü  uyuşturucu madde ele geçirildi. Olay sonrası Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun hastaneye gelerek yaralı polislerin durumu hakkında bilgi aldı. Burada bir açıklama yapan Uçgun,  "Arkadaşlarımız hafif şekilde yaralanmış, sağlık durumları gayet iyi. İki arkadaşımız burada müşahede altında. Diğer arkadaşımızın sağlık durumuyla ilgili herhangi bir endişemiz yok ama bacağındaki saçmalarla ilgili kalp ve damar cerrahisi biriminin ileri tetkikleri yapması ve gelecekte bir sıkıntı yaşamaması için Manisa Şehir Hastanesi'ne gönderdik." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA