Manisa'da 4 Gencin Ölümünde Detaylar Belli Oldu

Manisa Ahmetli'de ölen 4 gencin ölüm nedenleri hakkında son dakika açıklaması geldi. 3'ü tüfekle vurulmuş, biri boynu kırılmış şekilde bulunan 4 gencin ölümleri hakkında detaylar geldi.

Manisa'da 4 Gencin Ölümünde Detaylar Belli Oldu

4 gencin ölüm nedeni ve olay belli oldu.

Manisa'da geçtiğimiz gün 4 genç ölü halde bulunmuştu. 3'ünün tüfekle başından vurulduğu, diğerinin ise boynunun kırıldığı görülürken olayın detayları birkaç gündür araştırılıyor. Konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak bugün kaleme aldığı yazısında , Manisa Ahmetli'de hayatını kaybeden 4 gencin ölüm nedenini aktardı. 

Jandarma tarafından yapılan incelemede gençlerin Amasya'ya askere gidecek arkadaşları için Cumartesi günü kalabalık bir grup halinde Muharrem Zengin'in zeytin tüccarı olan babasının bağ evine gittiği bildirildi. Burada eğlence düzenlendi.  Bağ evindeki eğlence sonrası Pazar gü,nü bazı kişiler buradan ayrıldı. Alaşehir'den gelen Neşet Dalgın, Serkan Zangal ve Ümit Zangal, 1 Şubat günü dünyaya gelen Dalgın'ın doğum gününü kutlamak için bu evde kaldı. Ancak Pazar günü feci olay yaşandı.

Ümit Zangal'ın, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı boynu kırıldı ve hayatını kaybetti. Bunun üzerine cesedi alan 3 arkadaş, bağ evindeki ruhsatsız av tüfeğini aldı ve 500 metre ilerdeki Akçeşme'ye geldi. Cesedi arabadan indiren 3 arkadaş, aralarında yaptıkları konuşma sonrası toplu intihar kararı aldı ve av tüfeği iel sırayla intihar etti. Gençlerden ikisinin alnından , birisinin ise çenesinden vurulduğu tespit edildi. 

Gençlerin uyuşturucu madde kullanıp kullanmadığı araştırılırken , boynu kırılarak ölen gencin vücudunda herhangi bir kesik, morluk ve ize rastlanılmadı. Otopsi sonucu belirlenecek. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA