Mahkumlara Af İçin Önemli Açıklama: Feti Yıldız Kısmi Tarih Açıkladı

Mahkumlara af ile ilgili son dakika haberi: MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız yaptığı son dakika açıklamasında mahkumlara af ile ilgili tarih bilgisini kısmen paylaştı. İşte o açıklama.

Mahkumlara Af İçin Önemli Açıklama: Feti Yıldız Kısmi Tarih Açıkladı

Son dakika haberi: Mahkumlara af ile ilgili tarih verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili ve  Anayasa Komisyon Üyesi Feti Yıldız Twitter adresi üzerinden bir açıklama yaptı. 

Yıldız yaptığı son paylaşımında af bekleyen mahkum ile mahkum yakınlarına ilişkin kanun teklifinin tarihini verdi. Feti Yıldız paylaşımında mahkumların erken tahliye edilmesini öngören yargı paketinin bu hafta ve önümüzdeki hafta görüşülmeyeceğini, başka tasarıların görüşüleceğini belirtti. Yıldız paylaşımında diğer tasarıların görüşülmesinin ardından  TBMM tatile girmeden hemen önce  yargı paketinin TBMM 'ye geleceğini söyledi.

İşte Feti Yıldız 'ın yaptığı son açıklama:

"Açıklama;

TBMM bu hafta 91. Sıra sayısı ile Tapu kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik kanun teklifini,

Önümüzdeki hafta 92.sıra sayısı ile sporda şiddet kanun teklifini görüşecek.

Tatile girmez ise 1.yargı paketi getirilecek.Tüm yetkili olanlarda görüştüm. Bu net ve kesin"

Geçtiğimiz gün Resmi Gazete 'de yayımlanan kararda 1 Temmuz günü tatile girmesi gereken TBMM 'nin tatile girmeyeceği belirtildi. Meclisin tatile gireceği tarihi TBMM belirleyecek ve henüz bu tarih belirlenmedi. Ancak TBMM 'nin her sene olduğu gibi Temmuz sonunda tatile girmesi bekleniyor. 

Feti Yıldız 'ın bu açıklamasında "Tatile girmez ise" cümlesini kullandı. TBMM erken tatile girerse paket Ekim ayına kalacak. TBMM tatile girmeden söz konusu tasarı gelirse TBMM 'den geçer.

MAHKUMLARA AF İLE İLGİLİ HABERLERDEN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN..

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN