Lise Mezunlarından Subay Astsubay Adayı Gençler Dikkat! MSÜ Sınav Yerleri Açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, 2021 MSÜ sınava giriş belgelerini erişime açtı.

Lise Mezunlarından Subay Astsubay Adayı Gençler Dikkat! MSÜ Sınav Yerleri Açıklandı

ÖSYM'nin resmi sayfasından yayımlanan duyuruda, 4 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı adaylarının, sınava girecekleri bina salonlarına atama işlemlerinin tamamlandığı bildirildi. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini, ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecekler. ÖSYM'den yapılan resmi açıklamada konuyla ilgili ayrıca şu ifadelere yer verildi: 

04 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 25 Mart 2021 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

04 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-MSÜ sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI