LC Waikiki ve Mavi Jeans Online Alışverişi de Sonlandırdı

Yeni tip koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz hafta mağazalarını geçici süreliğine kapatma kararı alan LC Waikiki ve Mavi Jeans, internet üzerinden operasyonlarını sürdürüyordu. İki firmanın da online satışları da durdurma kararı aldığı bildirildi.

LC Waikiki ve Mavi Jeans Online Alışverişi de Sonlandırdı

LC Waikiki ve Mavi Jeans'ın resmi sosyal medya hesapları ve internet sayfalarından yapılan duyurularda, internet üzerinde alışverişlerin 'Geçici bir süre kapalıyız' başlığı ile durdurulduğuı belirtildi.

LC Waikiki'nin resmi sayfasından yapılan duyuruda, "Çalışanlarımızın ve sizlerin sağlığı en büyük önceliğimiz. Bu doğrultuda Covid-19 tedbirlerinin kapsamında en üst düzeye çıkarmaya ve online mağazamızı bir süreliğine kapatmaya karar verdik. Mevcutta bekleyen siparişlerinizi sizlere ulaştıracağımızı ve bir sonraki duyuruya kadar depo ve dağıtım operasyonlarımızı kapatacağımızı bilgilerinize sunarız. Tüm dünyanın ve ülkemizin yaşadığı bu zorlu dönemi hep birlikte geride bırakacağımıza inanıyor, en kısa sürede sağlıklı günlere erişmeyi diliyoruz" denildi.