Kütahya, Şehidini Uğurluyor

Kütahya şehidini uğurluyor. Bursa 'da şehit olan polis memuru Alaattin Özdemir bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Kütahya, Şehidini Uğurluyor

Kütahya şehidi son yolculuğuna uğurlanıyor.

Bursa ’nın Yıldırım ilçesi nde, bir kavga ihbarına giden polis memuru  Alaattin Özdemir yaralandı. Ağır halde yaralanan polis memuru hastane yoğun bakımındaki hayat mücadelesini kaybetti.

ORGANLARINI BAĞIŞLADI

Edinilen son dakika bilgilerine göre şehit polis memuru Alaattin Özdemir ’in organları ailesi tarafından bağışlandı. Böylelikle şehit polis, organlarıyla birçok kişiye   umut olacak.

Bursa Valiliği tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada, "Şehit Polis Memuru Alaattin Özdemir, 28 Ekim 1975 yılında Kütahya merkezde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Kütahya’da tamamladı. 1995 yılında Bursa Polis Okulundan mezun oldu. Antalya ve Hakkari illerinde görev yaptıktan sonra 2003 yılında Bursa iline atandı."

ŞEHİDİN CENAZESİ

Kütahya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından bugün bir açıklama yapıldı ve  “Şehidimiz Polis Memuru Alaattin ÖZDEMİR için yarın (07.12.2019) ikindi namazına müteakip Ulu Camii’nde cenaze namazı kılınacak olup, akebinde şehidimiz Hava Şehitliğine defnedilecektir.” ifadelerine yer verildi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA