Konya'da 'Çocuk Kavgası' Yüzünden Ortalık Karıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, aralarında çocuk kavgasından dolayı husumet bulunduğu belirtilen 2 ailenin silahlı kavgasında 2 kişi feci şekilde can verirken, 5 kişi de yaralandı.

Konya'da 'Çocuk Kavgası' Yüzünden Ortalık Karıştı: 2 Ölü, 5 Yaralı

Olay , dün öğle saatlerinde Eğirler Mahallesi Halkapara mevkiinde yaşandı. Mehmet Güler, kızı Ayşe Güler ile tarlada çift sürdüğü esnada aralarında çocukların kavga etmesi nedeniyle husumet bulunan Mustafa Ünaldı, Mücahit Ünaldı , Ali Ünaldı ile karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmaya Güler ailesinin yanındaki Mustafa Özer ve Halil Özer de katıldı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, iki tarafta birbirlerine tüfekle ateş açtı.

Kavgada 7 kişi tüfekle vurularak yaralanırken, civardakilerin ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra hastanelere kaldırılan yaralılardan Mehmet Güler ve Halil Özer buradaki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Hastaneye sevk edilen Mustafa Ünaldı'nın ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken, hastanedeki tedavilerinin ardından janndarma ekiplerince gözaltına alınan Ayşe Güler, Ali Ünaldı ve Mustafa Özer'in Jandarma merkezindeki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.