Konya'da Afgan'ı 'Buraya Koronavirüs mü Getiriyorsun' Diyerek Bıçakladılar

Konya 'dan bir son dakika haberi geldi. Gölde balık tutan iki Afgan 'ın yanına gelen bir kişi, iddialara göre 'Siz buraya koronavirüs mü getiriyorsunuz?' diyerek saldırdı.

Konya'da Afgan'ı 'Buraya Koronavirüs mü Getiriyorsun' Diyerek Bıçakladılar

Koronavirüs kavgası çıktı.

Konya 'dan alınan bilgilere göre ,  Köprübaşı mevkisinde, Afgan uyruklu Habibullah ile bir arkadaşı , gölde balık tutmaya gitti. Göl kenarına gelen ve burada balık tutmaya başlayan iki ismin yanına biri geldi. U.G. isimli kişi , iki ismin yanına gelerek onlara "Siz buraya koronavirüs mü getiriyorsunuz?" dedi ve onlarla tartışmaya başladı.

Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Karşılıklı restleşmeler sornası U.G. isimli kişi , yanında getirdiği bıçakla Afgan uyruklu kişiye saldırdı ve onu çeşitli yerlerinden bıçakladı. 

Bıçak darbeleri sornası Habibullah isimli kişi yaralandı ve yere yığıldı. Hemen bölgeye sağlık ekipleri çağrıldı. 

İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini bölgede yaptıkları Afgan uyruklu kişiyi hemen hastaneye kaldırdı. 

Hastaneye getirilen ve acil serviste ilk müdahalesi yapılan Habibullah, daha sonra Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi ve tedavisine burada devam edildi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede incelemede bulundu ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen U.G. 'yi gözaltına aldı. 

"KORONAVİRÜS MÜ GETİRİYORSUNUZ?"

Habibullah 'ın yanındaki ismi öğrenilmeyen arkadaşı ifade vermek üzere emniyete götürüldü. Bu isim , emniyetteki ifadesinde, "U.G.'nin arkadaşına 'Siz buraya koronavirüs mü getiriyorsunuz?' diye bağırarak bıçakla saldırdığını beyan ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.