Konut Kredisi Faiz İndirimi Yapan Bankalara Bir Yenisi Daha Eklendi

ING Türkiye, konut kredisi faiz oranlarını 120 aya kadar olan tüm vadelerde %0.94 oranına çekitğini duyurdu. Kampanya çerçevesinde sunulan faiz oranı, eski yeni ayrımı olmaksızın tüm konutlar için geçerli olacak.

Konut Kredisi Faiz İndirimi Yapan Bankalara Bir Yenisi Daha Eklendi

ING Türkiye tarafından yapılan konut kredisi faiz indirimi açıklamasında Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alpar Gökgöz'ün değerlendirmelerine yer verildi. Konut kredisinde çok avantajlı faiz oranları sunarak sektörün canlanması ve ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflediklerini söyleyen Gökgöz, konut kredisi kampanyasının eski ya da yeni tüm konularda geçerli olmasının artı bir avantaj olduğuna dikkat çekti.

Gökgöz, "Konut kredisinde çok avantajlı faiz oranları sunarak konut piyasasındaki canlanmaya ve böylece ülke ekonomisine katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını belirterek, "ING Türkiye olarak hedefimiz müşterilerimizin bir adım önde olmalarını sağlayacak şekilde mükemmel müşteri deneyimi sunmak. Bu anlayışla konut ihtiyaçlarında müşterilerimizin yanında olabildiğimiz için çok mutluyuz. ING Türkiye olarak, sunduğumuz avantajlar ve kampanyalar ile müşterilerimize ve ekonomiye katkı sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA