Kocasını Bulana 100 Bin TL Ödül Vereceğini Açıkladı

Yalova'da meydana gelen olayda sandaldan denize düşen ve sonrasında başlatılan çalışmalarda 40 gündür bulunamayan eşi için açıklama yapan kadın, onu bulana 100 bin lira vereceğini söyledi.

Kocasını Bulana 100 Bin TL Ödül Vereceğini Açıkladı

Kocasını bulana 100 bin lira verecek.

Yalova'da sandalla denize açılan ve alabora olarak suya düştükten sonra bir daha haber alınamayan Ümit Çakmak’ın eşi Kardelen Çakmak, eşinin ölmemiş olabileceğini düşünüyor ve onu bulana haber verene 100 bin lira vereceğini söyledi. 

5 Ocak tarihinde balık avlamak için Çiftlikköy İlçesi'nde sandalla denize açılan Çakmak'ın bindiği sandal, bilinmeyen bir nedenden dolayı alabora oldu ve genç denize düştü. Bunu fark eden arkadaşları hemen onu kurtarmaya gitti ancak Ümit Çakmak, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Polis ekiplerine haber verildi ve bölgeye Yalova Deniz polisi ekipleri geldi. Bölgede yapılan uzun aramalar sonrası Ümit Çakmak bulunamadı. 

Aradan geçen 40 günlük süreçte eşinin cesedinin bulunamamasından yola çıkan Kardelen Yılmaz ise eşinin yaşıyor olabileceği fikrine kapıldı. 

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Kardelen Çakmak,  eşini bulana 100 bin liralık ödeme yapacağını söyledi ve “Eşimden o günden sonra hiçbir iz bulunamaması açıkçası onun halen yaşıyor olabileceği ümidini doğurdu. Ben onun bir şekilde bir yere çıktığını, belki de hafızasının yerinde olmadığını düşünüyorum. Onu birileri bulmuş olabilir. Bu nedenle eşimi gören ya da yerini bilenlere ödül vereceğim. Yeter ki ondan bir iz bulayım. Ne olur eşimi gören, tanıyan ya da yerini bilenler bana başvursunlar. Eşimi bulmam halinde onun bulunmasını sağlayan kişiye 100 bin lira ödül vereceğim” dedi.