Kocası ile Birlikte Sevgilisini Tehdit Etti: Elimde Görüntüler Var..

İstanbul'da bir müteahhit, sevgilisinden ayrılmak istedi ama evli olan sevgilisi onu tehdit etti. Karı koca, işadamına şantajda bulunarak para istedi.

Kocası ile Birlikte Sevgilisini Tehdit Etti: Elimde Görüntüler Var..

Kocası ile bir oldu sevgilisini tahdit etti.

İstanbul 'da müteahhitlik yapmakta olan A.A.H., isimli kişi, ülkesi Irak 'ta tanıştığı 28 yaşındaki Roa W. isimli kadın ile 3 yıl sevgili olarak yaşadı. Iraklı müteahhit, ilişkileri sonrası ayrılmak istediğini kız arkadaşına söyleyen iş adamı, şokla karşılaştı. İddiaya göre  müteahhitin sevgilisi Roa W. isimli kadın, "Ayrılmam" diyerek ona tepki gösterdi.

Roa W. belirli bir miktar para karşılığında ondan ayrılabileceğini söyledi ve elinde kaset olduğunu söyleyerek onu tehdit etti.  Kadın, işadamına, "İstediğim parayı vereceksin; yoksa seni Irak'a rezil ederim" dedi ve ondan 50 bin dolarlık para aldı.

KADININ KOCASI DA PARA İSTEDİ

Roa W. isimli kadının kocası da iş adamını aradı ve ondan 40 bin dolar daha vermesini istedi. Parayı vermemesi durumunda ise elinde olan görüntüleri internette yayacağını söyledi. İkili daha sonra işadamından 1 milyon dolar daha istedi. A.A.H, Roa W.'nin İstanbul'da olduğunu öğrenince polise gitti ve onlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÖZALTINA ALINDILAR

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaptıkları incelemelerde Roa W. ve eşi Abdülkerim C.'nin Marmaris'te bir otelde olduğunu belirledi. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ikili Mahkeme tarafından  ayrı ayrı 3'er yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kamubulteni.com  |  Ankara