Kocaeli'de Dehşet! Kendisine Adres Soran Kadına Tecavüz Etmeye Kalktı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, bir kargo şirketinde şoför olarak çalıştığı öğrenilen 41 yaşındaki H.Ö. isimli şahıs, kendisine adres soran 3 çocuk annesi 24 yaşındaki kadına, 'Sen bu adresi kolay bulamazsın, gel seni oraya kadar götüreyim' diyerek kadını arabasına bindirdi.

Kocaeli'de Dehşet! Kendisine Adres Soran Kadına Tecavüz Etmeye Kalktı

Ormanlık alana götürüp tecavüze kalkıştığı kadının kaçması ve şikayetinin ardından jandarma ekiplerince yakalanan sapık adliyeye sevk edildi. Akıllara durgunluk veren olay, Kocaeli Kartepe'de dün meydana geldi.

3 çocuk annesi 24 yaşındaki N.B., Bingöl'den ailesiyle brilikte Kartepe'ye gelerek burada işe başladı. Kısa süre önce geldiği Kartepe'de eve dönüş yolunu şaşıran kadın, kargo arabasını görünce buradaki görevliye adres sordu.

41 yaşındaki H.Ö. ise kadına 'Sen bu adresi bulamazsın, tarifi zor, gel arabaya ben seni bırakayım yolumun üstünde. ' dedi. Bunun üzerine araca binen kadın, ormanlık alana götürüldü. Burada şahsın kendisine cinsel istismarda bulunmaya kalktığını fark eden N.B. araçtan kaçmayı başardı. Yakındaki bir eve sığınan talihsiz kadın jandarmaya durumu bildirdi. Jandarma ekipleri MOBESE kayıtlarından şahsın kimliğini tespit ederek gözaltına aldı. Şahsın daha önce de benzer suçlardan sabıkası olduğu öğrenildi. H.Ö. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA