Kiracı , Kapıya 'Allah Belanızı Versin' Notu Bırakıp Evi Yaktı

Antalya'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahıs, yalnız yaşadığı evini ateşe vererek, kapısına 'Allah belanızı versin' yazılı not bıraktıktan sonra kaçtı.

Kiracı , Kapıya 'Allah Belanızı Versin' Notu Bırakıp Evi Yaktı

Yanan evde patlamalar meydana gelirken, binayı saran dumanlardan etkilenen 3 çocuk ve 1 kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. 4 katlı apartmanın en üst katında yaşayan Birol A., henüz bilinmeyen bedenle öfkelenerek evi ateşe verdi. Kapıyı çekerek çıkan Birol A. , yanan evin kapısına ise, "Allah belanızı versin" yazılı not bıraktı. Kapıdaki görevliye de 'Evi ben yaktım' diyen şahıs , koşarak bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda alevler kontrol altına alınırken, yangında dumandan etkilenen 3 çocuk ve 1 kadın ekiplerce kurtarıldı.  Birol A.'nın 1 sene önce de evde intihar girişiminde bulunduğu, psikolojik sorunları olduğu kaydedilirken, polis ekiplerinin olaya dair başlattığı soruşturma sürüyor.