Kerimcan Durmaz'a Hapis Şoku! 14 Yıl için Suç Duyurusunda Bulunuldu

İnstagram hesabı üzerinden mastürbasyon videosu paylaştığı belirtilen internet ünlüsü Kerimcan Durmaz hakkında bir suç duyurusu da İstanbul Barosu avukatlarından Serdar Öktem'den geldi.

Kerimcan Durmaz'a Hapis Şoku! 14 Yıl için Suç Duyurusunda Bulunuldu

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayette bulunan Avukat Öktem, internet ünlüsü Kerimcan Durmaz'ın 'Hayasızca Hareketlerde bulunma' , 'Müstehcenlik' , 'Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından 14 yıla kadar hapis ile cezalandırılmasını istedi.

İnstagram hesabından paylaştığı skandal video ile toplumda 7'den 70'e herkesin tepkisini çeken, ve videonun kendisinin olmadığını öne süren Kerimcan Durmaz, takipçilerine gönderdiği mesajlarla da tepkileri katlamıştı. 3.1 milyon kişinin takip ettiği hesaptan paylaşılan video, küçük çocukların dahi görebileceği bir hal almış, ilgili videoya sanat camiası da büyük tepki göstermiş ve bunun cezasız kalmaması gerektiğini vurgulamıştı. Savcılığın internet ünlüsü hakkında vereceği karar ise merakla bekleniyor.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Youtube Fenomenleri Deep Turkish Web'in sahibi iki kardeş hakkında uyuşturucuya özendirme suçunu işledikleri gerekçesiyle dava açılmış, ilgili videoların sadece ironiden ibaret olduğunu belirten takipçiler karara tepki göstermişti. Deep Turkish Web hakkında dava açan savcılık makamının 3.1 milyon takipçili hesaptan mastürbasyon videosu yayımlayan Durmaz ile ilgili vereceği karar merakla bekleniyor.