Kendisini 'MİT' Üyesi Olarak Tanıtan Şahıs, Yaşlı Kadını Dolandırdı

Yaşlı kadını, "Milli İstihbarat Teşkilatı üyesiyim" yalanıyla dolandırdığı belirtilen şahıs yakalandı, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

Kendisini 'MİT' Üyesi Olarak Tanıtan Şahıs, Yaşlı Kadını Dolandırdı

Kendisini, "MİT üyesi" olarak tanıtarak yaşlı bir kadının 195 bin lira ile 20 bin dolarını çalan şüpheli kıskıvrak yakalandı. Adli makamlara teslim edilen G.F. isimli şahsın adli kontrol şartıyla salıverildiği belirtildi. İstanbul Şişli'de 12 Mayıs tarihinde kendisini, MİT üyesi olarak tanıtan bir dolandırıcı, M.D.S.K. isimli yaşlı bir vatandaşı arayarak suça karıştığını ve hesabında bulunan paraları kendisine teslim etmesi gerektiğini söyledi.

Çok sayıda ziynet eşyası, 20 bin dolar ve 195 bin Türk lirasını yaşlı kadından alan şahsın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Kamera görüntülerinin incelenmesi ve görüntülerin mağdur kadına gösterilmesinin ardından belirlenen şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın daha önce de dolandırıcılık olayına karıştığı öğrenilirken, adli makamlara teslim edilen G.F. isimli şahıs , çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla salıverildi.