Kedi Tartışması Nedeniyle Annesini Öldürdü: Kameraya Çekip İşe Gitti

Manisa 'da meydana gelen feci olayda annesi ile tartışan bir genç, onu göğsünden ittirdi. Dengesini kaybedip düşen ve başını çarpan kadın hayatını kaybetti.

Kedi Tartışması Nedeniyle Annesini Öldürdü: Kameraya Çekip İşe Gitti

Manisa 'da feci olay. Annesini öldürdü.

Manisa 'nın Şehzadeler İlçesi 'nden alınan son dakika bilgilerine göre 54 yaşındaki Nuray Duğrul , 2 Temmuz günü eve gelen ustalar tarafından yerde ölü halde bulundu. 

Bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Yapılan ilk kontrolde kadının hayatını kaybettiği tespit edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Başlatılan soruşturma kapsamında ilk olarak kadının 20 yaşındaki oğlu İlhan Süngerciler sorguya alındı.

İLK İFADESİNDE İŞE GİTTİM DEDİ

Polise verdiği ilk ifadesinde tansiyon hastası olan annesiyle kahvaltı yaptıktan sonra işe gittiğini ve annesinin hayatını kaybettiğini komşularının haber vermesi sonucu öğrendiğini söyleyen Süngerciler,  daha sonraki ifadesinde olayı itiraf etti. 

KEDİLER YÜZÜNDEN

İfadesinde şüpheli hareketler sergileyen İlhan Süngerciler yeniden ifadeye alındı ve  ikinci sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf etti.

Sokakta bulduğu kedileri evine getirmek istediğini, ancan annesinin buna karşı çıktığını söyleyen Süngerciler, kahvaltıda annesi ile tartıştığını söyledi.

Kahvaltıda başlayan tartışma sonrası 20 yaşındaki genç, annesini göğüs kısmından ittiğini , annesinin dengesini kaybederek başını mutfak bankosuna çarptığını ve yere düştüğünü söyledi. Annesinin durumunu cep telefonu kamerasına kaydeden genç, daha sonra korkuyla evden çıkıp işe gitti. 

İfadesi alınan kişi adliyeye sevk edildi. Savcıya da ifade veren zanlı , çıkarıldığı mahkeme tarafındna tutuklanıp cezaevine gönderildi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA