Keçi Otlatmaya Giden 14 Yaşındaki Kıza Taciz

Aydın 'da meydana gelen olayda bir kişi, keçi otlatmaya giden küçük kıza cinsel saldırıda bulundu. Saldırgan , ilk duruşmada adli kontrol şartı ile tahliye edildi.

Keçi Otlatmaya Giden 14 Yaşındaki Kıza Taciz

Aydın 'da feci olay.

Aydın Bozdoğan 'da meydana gelen olayda , 14 yaşındaki çocuk , akrabaları ile keçi otlatmaya çıktı. Keçileri akrabaları ile ormanlıka alana doğru götüren küçük kız, bir süre sonra geride kaldı. Orada olan 25 yaşındaki Kayhan D. isimli kişi ise kızın sürünün geride kaldığını gördü ve ona saldırdı.

AĞZINI KAPATIP YERE YATIRDI

Küçük kıza saldıran kişi, kızın ağzını eli ile kapattı ve yere yatırdı. Ancak küçük kız , onun elini ısırdı ve elindne kurtulup akrabalarının yanına doğru koşmaya başşladı. 

Kayhan D ise korkuya kapıldı ve bölgeden kaçtı. Akrabalarının yanına gelen küçük kız, olanları amcasına anlattı ve yardım istedi. 

Küçük kız ile amcası eve döndü ve kızın babası Hasan Ö 'ye durum anlatıldı. Bu kişi ise hemeen savcılığa gitti ve Kayhan D isimli kişi hakkındaki şikayetlerini iletti ve suç duyurusuna bulundu.

Başlatılan soruşturma kapsamında Kayhan D isimli saldırgan hakkında yakalama kararı verildi. 5 gün sonra Nazilli 'de yakalanan bu kişi, ifadesinin alınmasının ardından tutulandı ve cezaevine gönderildi. 

Geçen gün görülen davanın ilk duruşmasında ise Kayhan D isimli kişi , hakkındaki suçlamaları kabul etmedi ve tahliyesini talep etti. 

Mağdur N.Ö. de pedagog eşliğinde mahkemede ifade verip, yaşadıklarını anlatarak Kayhan D.'den şikayetçi olduğunu söyledi. İfadeleri dinleyen ve dosyayı inceleyen mahkeme heyeti, 4 ay tutuklu kalan sanık Kayhan D.'nin adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi.

Küçük kız ise bu durum karşısında baba Hasan Ö., "Sanığın adli kontrol şartı ile tahliye edilmesi bizi üzdü." dedi. Yaşadıklarını anlatan N.Ö. ise, "Beklemediğim bir anda saldırıya uğradım. Çok korktum. Bana bunu yaşatan kişinin tahliye edilmesine şaşırdım. Tutukluluğunun devam etmesini bekliyordum." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA