Kaymakam Ormanda Cinsel İlişkiye Girerken Basıldı

İstanbul'da , evli ve 3 çocuk babası olduğu kaydedilen eski Beykoz Kaymakamı A.K., geçtiğimiz yıl 17 Temmuz'da Beykoz Kaynarca'daki ormanlık arazinin girişinde bir kadınla cinsel ilişkiye girerken 16 yaşındaki bir çocuk tarafından basılmıştı.

Kaymakam Ormanda Cinsel İlişkiye Girerken Basıldı

Koruması tarafından kiralanan aracın olay günü kaymakamda olduğu, olayın ardından kaymakamın emeklilik için dilekçe verdiği örğenildi. Sabah'dan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; evli ve üç çocuk babası 56 yaşındaki eski Beykoz kaymakamı A.K., geçtiğimiz 17 Temmuz'da Beykoz Kaynarca Mahallesi Hocaoğlu mevkiinde ormanlık arazinin girişindeydi. 16 yaşındaki U.Y. isimli çocuk evine gitmek için araziden geçerken, evlerine 500 metre kala beyaz renkli aracı gördü.

Araç içerisinde bir şahısla bir kadının cinsel ilişkiye girdiğini gören çocuk yoluna devam ederken, çocuğu fark eden şahıs çocuğa, 'Ne bakıyorsun, utanmıyor musun?' şeklinde sözler sarf etti. Bunun üzerine çocuk şahsa, "Sen utanmıyor musun? Evler var burada. Bak benim gibi çocuklar bu yoldan geçiyor, aileler var" ifadeleriyle yanıt verdi.

Çocuğu bacaklarını kırmakla tehdit eden şahıs, 155'in aranacağını duyduğunda kaymakam olduğunu belirterek aracıyla çocuğu ezmeye çalıştı. Çocuğun çığlıklarının duyulması üzerine olay yerinden kaçan şahıs kısa süre sonra emeklilik dilekçesi verirken, çocuk da savcılığa şikayette bulundu. Olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: https://www.sabah.com.tr/yasam/2021/05/04/kaymakamdan-otomobilde-igrenc-hareket-kucuk-cocuk-ormanda-yakaladi